Zmijoljupci, vrijeme je za masažu

Zmijoljupci, vrijeme je za masažu

Zmije. Neki ih se boje, drugi ih se jako boje. Ima čak i onih koji ih se toliko boje da kažu da se ne boje. Šteta što je tako, jer je zmijska masaža totalno IN!

Ako već dugo planirate odlazak u neki poseban ''wellness&spa resort'' kako biste iskusili sve čari relaksacije, razmislite o Izraelu kao krajnjoj destinaciji. Zašto? Pa, prvenstveno zato što posebnije ne postoji. Mjehurići u kadi - svi ih imaju. Masaža uljem - tu je već tisućljećima. Vruće kamenje - toga ima na svakom uglu od lipnja do rujna. Međutim, masaža zmijama vrhunac je svjetske ponude u herpetološkoj masaži (ako tako nešto uopće postoji kao pojam). Nemojte odmah poslati babu da vam "nabere" vreću-dvije poskoka iza kuće pa pošalje prvim busom da se možete fino opustiti, a možda nešto i zaraditi, jer riječ je o NEOTROVNIM ZMIJAMA!

Samo se opustite gospođo...

Glavnina masaže svodi se na potrebu smirivanja svijesti koja, u doticaju s reptilima, očajnički želi otrčati čim dalje od stola za masažu. Kako terapeuti ističu, potrebno je ostaviti osjećaje straha i gađenja postrance i prepustiti se pozitivnim učincima ove jedinstvene masaže.

A ako naručite odmah, dobiti ćete ne jednu nego dvije prekrasne zmijice potpuno besplatno!

Ostvarenje snova. U našem slučaju - NOĆNIH MORA!

Masaža zmijama više naliči šok-terapiji, nego relaksaciji. Kada se nekoliko zmija nađe na istim leđima željnim masaže - nisu sretne. I tako one u svojoj nesreći pokušavaju odgmizati svaka na svoju stranu, a vi se osjećate sve bolje i opuštenije.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 3.7 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Špijunka
Znakovni jezik
Najgluplje tetovaže
Vatra i dim
Radioteka
Pustinjska čokolada
Različit kao jaje - jajetu
Ako piješ, ne vozi!
Slatke životinje
Daska Deluxe
Kupiš i zbilja kul nosiš
Albino Rhino
Koji ti je broj?
Vrlo naopako
Kreativna vaza

Gricni kategoriju