Zmijoljupci, vrijeme je za masažu

Zmijoljupci, vrijeme je za masažu

Zmije. Neki ih se boje, drugi ih se jako boje. Ima čak i onih koji ih se toliko boje da kažu da se ne boje. Šteta što je tako, jer je zmijska masaža totalno IN!

Ako već dugo planirate odlazak u neki poseban ''wellness&spa resort'' kako biste iskusili sve čari relaksacije, razmislite o Izraelu kao krajnjoj destinaciji. Zašto? Pa, prvenstveno zato što posebnije ne postoji. Mjehurići u kadi - svi ih imaju. Masaža uljem - tu je već tisućljećima. Vruće kamenje - toga ima na svakom uglu od lipnja do rujna. Međutim, masaža zmijama vrhunac je svjetske ponude u herpetološkoj masaži (ako tako nešto uopće postoji kao pojam). Nemojte odmah poslati babu da vam "nabere" vreću-dvije poskoka iza kuće pa pošalje prvim busom da se možete fino opustiti, a možda nešto i zaraditi, jer riječ je o NEOTROVNIM ZMIJAMA!

Samo se opustite gospođo...

Glavnina masaže svodi se na potrebu smirivanja svijesti koja, u doticaju s reptilima, očajnički želi otrčati čim dalje od stola za masažu. Kako terapeuti ističu, potrebno je ostaviti osjećaje straha i gađenja postrance i prepustiti se pozitivnim učincima ove jedinstvene masaže.

A ako naručite odmah, dobiti ćete ne jednu nego dvije prekrasne zmijice potpuno besplatno!

Ostvarenje snova. U našem slučaju - NOĆNIH MORA!

Masaža zmijama više naliči šok-terapiji, nego relaksaciji. Kada se nekoliko zmija nađe na istim leđima željnim masaže - nisu sretne. I tako one u svojoj nesreći pokušavaju odgmizati svaka na svoju stranu, a vi se osjećate sve bolje i opuštenije.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 3.7 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Promjene svima, a ne samo njima!
Hrana nije za igru!
Umorni od sna
Duh prošlosti
Dolazi nova civilizacija
Tko je zapravo Derren Brown?
Zviždo
Djelomično oblačno
Zmijoljubac
Nema predaje
Jesu li mu sve na broju?
Poznata njuška?
Tko ti je ona?
Informatičar svjetskog kalibra
URiCCa

Gricni kategoriju