Žig sreće

Žig sreće

Svima nam se barem jednom u životu dogodilo da smo čekali da nam ovlaštena osoba udari žig na neki dokument kako bi on dobio punu važnost.

Obično su osobe koje rade sa žigom koji nama predstavlja predmet svih želja i nadanja naoko mrzovoljne ili barem potpuno sive i nezainteresirane za naš bitak. Možda tome i nije tako, iako bi se na prvi, drugi i sve ostale poglede to moglo tako učiniti. Vjerovatno je nakon 999,999-tog udaranja tog traga od tinte uzbuđenje oko samog procesa žigosanja u njima splasnulo. Vrijeme je da se u urede uvede emocionalni žig kojim bi (primjerice službenik u gruntovnici) udarao pečat sa svojim trenutnim raspoloženjem, kako bi znali je li raspoložen za naša pitanja i molbe ili mu je za 2 minute pauza. Tako bi se izbjegle prepirke i natezanja, jer bi iz samog dokumenta bilo vidljivo da je službenik u danom trenutku bio slabe volje te da nije za očekivati da je pristao na izradu dvije istovjetne kopije.

Naravno da rješenje za sve probleme u koje smo se u stanju uvući moraju pronalaziti marljivi Japanci, tako nam i Kaoiro Emoticon Stamp stiže iz zemlje gdje se Japanci najradije zadržavaju u velikom broju.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Kako je počeo Bruce Lee?
Umjetnost abecede
Kratka povijest svijeta
Drugačiji oglasi
Briješ! (najskuplji brijaći aparat na svijetu)
Rasplesana škola
Hoćeš u kugli ili iz automata?
Ako niste u stanju reći šefu ne
Topli obrok u vožnji
Veselje jedne guske
Mekane boce
ROBot (čovjekov najbolji prijatelj)
Volite li crtane filmove?
Jedite (gladne) oči
Tajna velike moći

Gricni kategoriju