Žig sreće

Žig sreće

Svima nam se barem jednom u životu dogodilo da smo čekali da nam ovlaštena osoba udari žig na neki dokument kako bi on dobio punu važnost.

Obično su osobe koje rade sa žigom koji nama predstavlja predmet svih želja i nadanja naoko mrzovoljne ili barem potpuno sive i nezainteresirane za naš bitak. Možda tome i nije tako, iako bi se na prvi, drugi i sve ostale poglede to moglo tako učiniti. Vjerovatno je nakon 999,999-tog udaranja tog traga od tinte uzbuđenje oko samog procesa žigosanja u njima splasnulo. Vrijeme je da se u urede uvede emocionalni žig kojim bi (primjerice službenik u gruntovnici) udarao pečat sa svojim trenutnim raspoloženjem, kako bi znali je li raspoložen za naša pitanja i molbe ili mu je za 2 minute pauza. Tako bi se izbjegle prepirke i natezanja, jer bi iz samog dokumenta bilo vidljivo da je službenik u danom trenutku bio slabe volje te da nije za očekivati da je pristao na izradu dvije istovjetne kopije.

Naravno da rješenje za sve probleme u koje smo se u stanju uvući moraju pronalaziti marljivi Japanci, tako nam i Kaoiro Emoticon Stamp stiže iz zemlje gdje se Japanci najradije zadržavaju u velikom broju.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Dani mornarice u New Yorku
Glas za čistu vodu!
Tequila i sve što uz nju paše
Naoštrimo noževe, posadimo trnje
Karting na mlazni pogon
Kockasta umjetnost
Eksplozivna ekspozicija
Bejzbol kao umjetnost
Japanska konceptna vozila
Alergije STOP!
Munjeviti Gricko
Papica automatik
Globalna opasnost
Izlegla se cipela!
Cvijeće mamino

Gricni kategoriju