Žig sreće

Žig sreće

Svima nam se barem jednom u životu dogodilo da smo čekali da nam ovlaštena osoba udari žig na neki dokument kako bi on dobio punu važnost.

Obično su osobe koje rade sa žigom koji nama predstavlja predmet svih želja i nadanja naoko mrzovoljne ili barem potpuno sive i nezainteresirane za naš bitak. Možda tome i nije tako, iako bi se na prvi, drugi i sve ostale poglede to moglo tako učiniti. Vjerovatno je nakon 999,999-tog udaranja tog traga od tinte uzbuđenje oko samog procesa žigosanja u njima splasnulo. Vrijeme je da se u urede uvede emocionalni žig kojim bi (primjerice službenik u gruntovnici) udarao pečat sa svojim trenutnim raspoloženjem, kako bi znali je li raspoložen za naša pitanja i molbe ili mu je za 2 minute pauza. Tako bi se izbjegle prepirke i natezanja, jer bi iz samog dokumenta bilo vidljivo da je službenik u danom trenutku bio slabe volje te da nije za očekivati da je pristao na izradu dvije istovjetne kopije.

Naravno da rješenje za sve probleme u koje smo se u stanju uvući moraju pronalaziti marljivi Japanci, tako nam i Kaoiro Emoticon Stamp stiže iz zemlje gdje se Japanci najradije zadržavaju u velikom broju.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Jeste li ga sreli?
(M.A.R.S)
Upoznajte Bucka
Muzika u glavi
Slobodni let je bolji od slobodnog pada
Jednostavna meksička piletina
Ljetni kišobrani
Ladicu u rukav
Vortex
Majmun radi što majmun vidi
Okus nacije
Sjednite u "Fiore"
Zna crtati i točka
Top 10 svjetskih drvoreda
Nestašna maca

Gricni kategoriju