Zanimljivo

Origami stol

Origami stol

Stolić za dnevni boravak jedan je od korištenijih komada namještaja u svakom domaćinstvu. Zanimljivija ideja vezana uz upravo taj dio namještaja predstavljena nam u svom konačnom obliku - origami stol!

Opširnije...

Do Rima bez žurbe

Do Rima bez žurbe

''Ideja da pješačim do Rima pala mi je na pamet tijekom prošlogodišnjeg desetodnevnog pješačenja po Istri. Tada sam imao u planu do Rima ići biciklom, a potom pješice prema Jeruzalemu. Međutim, kako sam se jedva dovukao do Učke, shvatio sam koliko je Jeruzalem zapravo daleko. Tad sam odlučio realnije postaviti svoje ciljeve i krenuti pješice do Rima.''

Opširnije...

80 godina LEGO kockica

80 godina LEGO kockica

Svake sekunde proizvede se 1140 novih komada, a kad bi se sve do sada proizvedene ravnomjerno podijelile na stanovnike Zemlje, svatko od nas dobio bi 62 šarena primjerka! Omiljena su igračka mnogih generacija - pogađate, riječ je o LEGO kockama!

Opširnije...

Ljetni kišobrani

Ljetni kišobrani

Ljetne vrućine nisu zabavne. Pogotovo ako u krugu od nekoliko stotina metara nemate more u kojem možete ohladiti nožice kad se pregriju na užarenom asfaltu! Svako rješenje za rashlađenje je dobrodošlo, pogotovo ako je i oku ugodno!

Opširnije...

Džepni prijatelji

Džepni prijatelji

Ideja kemijske olovke zataknute u džepu košulje podsjeća nas na klasike američke kinematografije. Zapravo se pitamo jesmo li takav način nošenja kemijske olovke vidjeli igdje drugdje osim u filmovima o mladim genijalcima ili kako bi ih oni na ekranu od milja nazvali - geekovima?!

Opširnije...

Zaljuljana večera

Zaljuljana večera

U zadnje vrijeme obožavatelji dobre (i drugačije) klope mogu uživati u hit ponudi pod nazivom "Dinner in the sky", a riječ je o ekskluzivnoj večeri koja se poslužuje na atraktivnim gradskim lokacijama i to na visinama od 50-ak metara iznad tla!

Opširnije...

Gricni na brzaka

Prijatelji iz šume
Baš bezlično
Hranjiva odjeća
Prije nego što umrem...
Konflikt u kuhinji
Četkice sa stavom
Tigar i zmaj (čitaj: puran)
Eko bomba
Lignjasto posuđe stiže
Mamini - bolji nego bakini (čajni keksići)
Naoružan za svakodnevnicu
Umorni od sna
Drveni trik
Laptop za borbu protiv ljubomornih i zavidnih
Biciklirajmo glazbu

Gricni kategoriju