Zanimljivo

Origami stol

Origami stol

Stolić za dnevni boravak jedan je od korištenijih komada namještaja u svakom domaćinstvu. Zanimljivija ideja vezana uz upravo taj dio namještaja predstavljena nam u svom konačnom obliku - origami stol!

Opširnije...

Do Rima bez žurbe

Do Rima bez žurbe

''Ideja da pješačim do Rima pala mi je na pamet tijekom prošlogodišnjeg desetodnevnog pješačenja po Istri. Tada sam imao u planu do Rima ići biciklom, a potom pješice prema Jeruzalemu. Međutim, kako sam se jedva dovukao do Učke, shvatio sam koliko je Jeruzalem zapravo daleko. Tad sam odlučio realnije postaviti svoje ciljeve i krenuti pješice do Rima.''

Opširnije...

80 godina LEGO kockica

80 godina LEGO kockica

Svake sekunde proizvede se 1140 novih komada, a kad bi se sve do sada proizvedene ravnomjerno podijelile na stanovnike Zemlje, svatko od nas dobio bi 62 šarena primjerka! Omiljena su igračka mnogih generacija - pogađate, riječ je o LEGO kockama!

Opširnije...

Ljetni kišobrani

Ljetni kišobrani

Ljetne vrućine nisu zabavne. Pogotovo ako u krugu od nekoliko stotina metara nemate more u kojem možete ohladiti nožice kad se pregriju na užarenom asfaltu! Svako rješenje za rashlađenje je dobrodošlo, pogotovo ako je i oku ugodno!

Opširnije...

Džepni prijatelji

Džepni prijatelji

Ideja kemijske olovke zataknute u džepu košulje podsjeća nas na klasike američke kinematografije. Zapravo se pitamo jesmo li takav način nošenja kemijske olovke vidjeli igdje drugdje osim u filmovima o mladim genijalcima ili kako bi ih oni na ekranu od milja nazvali - geekovima?!

Opširnije...

Zaljuljana večera

Zaljuljana večera

U zadnje vrijeme obožavatelji dobre (i drugačije) klope mogu uživati u hit ponudi pod nazivom "Dinner in the sky", a riječ je o ekskluzivnoj večeri koja se poslužuje na atraktivnim gradskim lokacijama i to na visinama od 50-ak metara iznad tla!

Opširnije...

Gricni na brzaka

Deset čudnih urbanih ekosustava!
Najbolji avion od papira
Retro fitness
Deus Ex Machina
Bugatti Type za bogate tipove
Kraljevi glazbe
Spartanski Ducati
On je 1 svi ostali 0
Prijatelji iz šume
Garažiranje a la carte
Lijep k'o slika...
Šašave šalice
Foto bježalica
Za slađe snove
Bling-bling felge

Gricni kategoriju