Zaleđena stakla

Zaleđena stakla

Brrrrrrr... Otprilike takav zvuk ispuste svi oni koji su po ovim hladnim zimskim jutrima prisiljeni napustiti topli krevet radi odlaska na posao. Još kada na staklima svog limenog ljubimca ugledaju sloj snijega - sreća je potpuna!

Naravno da sloj snijega nije najgore što vam se može dogoditi, već je to otkriće da vas ispod snijega čeka debeli sloj leda. Nakon što se priberete od šoka koji vas je snašao i promrmljate kroz zube da ste samo htjeli doći na posao, potražite lopaticu koja će vam pomoći u čišćenju. Većina lopatica je toliko mala da gotovo i ne bi bilo nikakve razlike da čistite auto noktima! Nakon obavljenog posla ruke su presmrznute za upravljanje vozilom!

Ne bojte se, dragi nam ranojutarnji strugači stakala, jer Gricni ima rješenje za vas! ''Turbo-strugica'' kako je mi popularno zovemo učiniti će vaš život lakšim. Teleskopska drška, dvostruka grebalica, metlica i brojna druga genijalna pomagala u jednom! Cijena joj je 16.99$, a to je novac koji ćete uštedjeti na kremama protiv ozeblina! I još samo nešto... Ako se ikada upitate ima li išta gore od struganja automobila prije posla sjetite se legendarnog video klipa s dna članka.
Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.8 (5 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Mravi napadaju!
Napadni ritam
Ako piješ, ne vozi!
Šteta ju je bacit!
Bombastična snimka Chucka N.
Jaja su zabavna
Nanoputanci
Koja korist od beskorisne sprave?
Inke, Maje i Vanzemaljci?
Render workout
Magnet vaza
Cool jastuci
Top 10 naušnica
Svi sastojci zanimljive priče
Moderno meso

Gricni kategoriju