Yeah, baby, yeah

Yeah, baby, yeah

Sigurni smo da potrošnjom goriva ili mogućnošću ukrcaja prtljage nikada neće stati uz bok obiteljskom karavanu s dizelskim motorom, ali ovo je nešto potpuno drugačije. Radi se o vozilu koje izlazi iz garaže samo kada se osjećate "Toight lajk a tojger" i sigurno je samo jedno - svi će se okretati za vama.

Na e-bayu se prodaje Austin Powersov "Shaguar", točnije Jaguar E-Type iz 1970-e. Cijena kaže 59,000 sličica američkih predsjednika što je puuuuuuuno manje od procijenjenih 5,000,000 zelembaća za Bondov DB5 iz 1964-e. Kako je Jaguar noviji po godištu, prešao samo 4,000 milja, a prvi vlasnik je u oba slučaja tajni agent, nema dvojbe koja je ponuda bolja.

Iako se ne radi o vozilu koje je agent srednjeg imena "Danger" koristio za snimanje filma International Man of Mystery, nego samo za promotivne aktivnosti, tko će to znati osim nekolicine geekova koji ionako nisu ciljana publika koju želite impresionirati. 

Ako poželite otići negdje na izlet s novom makinom, evo zgodnog kovčega s kojim slobodno možete izjaviti kako vam je "pun kufer" Austin Powers tematike.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Bik koji sjedi
Break dance
Volite pjevati pod tušem?
Drveni kompjuter iz Rusije
Slim & fit vinyl beat
Oko sokolovo
Star Trek opera
Kokologija - Japanski test osobnosti
Koja si ti faca
Vanpansionska ponuda - 5. dio
Nije zlato sve što Diouf vozi
Život je more
Blistav i slaninast osmijeh
Muzika u glavi
Slobodni pad

Gricni kategoriju