V8 peglica

V8 peglica

Automobili s velikim i jakim motorima san su mnogih. Često nedosanjani san, jer čak i ako zanemarimo znatno višu nabavnu cijenu od njihove manje braće, oni su veći konzumenti goriva, na njih idu veća davanja, da ne spominjemo bolju polovicu koja smatra da su brutalna ubrzanja loša za njenu frizuru, a prateća grmljavina plaši dječicu. Ok, Gricni je tu da nađe rješenje i za ovakve situacije.

Ne, nismo lagali u naslovu, mogućnost da stara peglica uistinu pomiluje vaše uši V8 ili čak V10 grmljavinom nisu čista fikcija. S ovim jednostavnim uređajem treba dolaziti blokada gasa jer ćete ga stiskati kao sumanuti da ostvarite nikad ispunjene snove.

Možda je ovo djetinjasta izjava, ali ovo je jedan od boljih gadgeta koje smo vidjeli. Pod nazivom SoundRacer dolazi uređaj koji se stavlja u 12V utičnicu (popularni ''upaljač'') koju valjda svi (pa i najdosadniji obiteljski) automobili imaju. Uređaj se zatim povezuje radio signalom s radio uređajem i to je to. Slobodno pojačajte zvuk i uživajte u V8 grmljavini vašeg vozila. Nije riječ o nekakvoj jeftinoj snimci, nego putem alternatora usklađuje zvučnu kulisu s brojem okretaja. Genijalno. Puno genijalnije od onih kvartovskih ''street-racera'' koji sa starim vektrama maltretiraju susjedstvo.

U prilogu donosimo dva dosadna videa sa službenih stranica i jedan zabavni od momaka iz Australije.

Morate priznati da zvuči odlično, a ako vam ikada dosadi grmljavina iz ''motora'' možete ga koristiti za slušanje običnih mp3-ca s vašeg USB sticka. Toliko zabave za nešto više od 200Kn idealan je poklon. Posebno za nekoga tko vozi ''kramu'', npr. vašeg bratića koji će dobiti osjećaj da je za volanom muscle car automobila kojeg dugo sanja ili pak mogućnost da na povratku s obiteljskog ručka preslušava golemu kolekciju zagorskih popevki koju marljivo prikuplja.

Ocijeni članak:

Prosjek: 4 (16 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Bacač gruda
Ako piješ, ne vozi!
The peraja
Prošlost testira sadašnjost
Baš bezlično
Pasta Croatica - miris djetinjstva
Lisica oko vrata bez pucnjave
Glavni muljatori
Limenka 2.0
Znakovni jezik
Ne diraj MEDU dok spava
Najbolji kineski vicevi
Lego Star Wars
Nobody expects the Spanish Inquisition!
Pletene čarape/cipele

Gricni kategoriju