V8 peglica

V8 peglica

Automobili s velikim i jakim motorima san su mnogih. Često nedosanjani san, jer čak i ako zanemarimo znatno višu nabavnu cijenu od njihove manje braće, oni su veći konzumenti goriva, na njih idu veća davanja, da ne spominjemo bolju polovicu koja smatra da su brutalna ubrzanja loša za njenu frizuru, a prateća grmljavina plaši dječicu. Ok, Gricni je tu da nađe rješenje i za ovakve situacije.

Ne, nismo lagali u naslovu, mogućnost da stara peglica uistinu pomiluje vaše uši V8 ili čak V10 grmljavinom nisu čista fikcija. S ovim jednostavnim uređajem treba dolaziti blokada gasa jer ćete ga stiskati kao sumanuti da ostvarite nikad ispunjene snove.

Možda je ovo djetinjasta izjava, ali ovo je jedan od boljih gadgeta koje smo vidjeli. Pod nazivom SoundRacer dolazi uređaj koji se stavlja u 12V utičnicu (popularni ''upaljač'') koju valjda svi (pa i najdosadniji obiteljski) automobili imaju. Uređaj se zatim povezuje radio signalom s radio uređajem i to je to. Slobodno pojačajte zvuk i uživajte u V8 grmljavini vašeg vozila. Nije riječ o nekakvoj jeftinoj snimci, nego putem alternatora usklađuje zvučnu kulisu s brojem okretaja. Genijalno. Puno genijalnije od onih kvartovskih ''street-racera'' koji sa starim vektrama maltretiraju susjedstvo.

U prilogu donosimo dva dosadna videa sa službenih stranica i jedan zabavni od momaka iz Australije.

Morate priznati da zvuči odlično, a ako vam ikada dosadi grmljavina iz ''motora'' možete ga koristiti za slušanje običnih mp3-ca s vašeg USB sticka. Toliko zabave za nešto više od 200Kn idealan je poklon. Posebno za nekoga tko vozi ''kramu'', npr. vašeg bratića koji će dobiti osjećaj da je za volanom muscle car automobila kojeg dugo sanja ili pak mogućnost da na povratku s obiteljskog ručka preslušava golemu kolekciju zagorskih popevki koju marljivo prikuplja.

Ocijeni članak:

Prosjek: 4 (16 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Ninja - ime koje ledi krv u žilama
Češki upgrade
Vjetrovito prijepodne
Rupe na cesti!
Okus nacije
Veliki akvarij za velike ribice!
(Ne)ljubitelji automobilističkih poslastica
Strah od letenja
Mehanika je okrugla!
Kaciga za psine
Tako to rade profesionalci!
Ferrari 612 GTO iz Berlina
Kupiš i zbilja kul nosiš
Zimi nikad kraja
Špijunka po mjeri

Gricni kategoriju