Update dječje kolijevke

Update dječje kolijevke

Sve je u najboljem redu i sa starim 1,0 modelom, ali ovaj najnoviji dizajn dječjeg krevetca izgleda kao da dolazi iz budućnosti.

Izgleda da uistinu i dolazi iz budućnosti, s obzirom na to da ju još nije moguće nabaviti. Ime ove jajolike zipke budućeg podmlatka je Cascara i stiže iz Babycotpod-a. Ljudi zaslužni za dizajn ove stilski sofisticirane kolijevke ne srame se činjenice da su dali sve od sebe da konačni proizvod bude uzbudljiva i zapanjujuća alternativa tradicionalnim koljevkama. Povrh toga ističu da će transformirati vaš dom do te mjere da ćete primijetiti ljubomorne poglede prijatelja i rodbine.

Cascara ima ugrađen "krović" s rukohvatom te ručku na izvlačenje kako bi se čim jednostavnije mogla pretvoriti u nosiljku (odnosno premještati po kući ovisno o potrebi). Unutrašnjost, prekrivena mekim materijalima, biti će dostupna u širokoj paleti boja te će se moći odvajati radi lakšeg pranja. Dizajneri ističu da im je jasno da novorođenče ne mari previše za formu, nego važnost pridaje isključivo funkciji - spavanju pa su se pobrinuli da ova kolijevka bude na visini zadatka.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (16 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Stvar je u zglobu
E, baš si dijete!
Bez nabora u novčaniku
Tko je zapravo Bob Dylan?
Leteća klupa
Kol'ko je metar?
Koliko otključaja na sat?
Špijunka po mjeri
Iz jednog poteza!
Kaciga
Najjeftiniji avionski letovi
Dečko iz boce
Super Mario za van
Koliko je sati? -10, sunčano.
PC dijagnostika

Gricni kategoriju