Update dječje kolijevke

Update dječje kolijevke

Sve je u najboljem redu i sa starim 1,0 modelom, ali ovaj najnoviji dizajn dječjeg krevetca izgleda kao da dolazi iz budućnosti.

Izgleda da uistinu i dolazi iz budućnosti, s obzirom na to da ju još nije moguće nabaviti. Ime ove jajolike zipke budućeg podmlatka je Cascara i stiže iz Babycotpod-a. Ljudi zaslužni za dizajn ove stilski sofisticirane kolijevke ne srame se činjenice da su dali sve od sebe da konačni proizvod bude uzbudljiva i zapanjujuća alternativa tradicionalnim koljevkama. Povrh toga ističu da će transformirati vaš dom do te mjere da ćete primijetiti ljubomorne poglede prijatelja i rodbine.

Cascara ima ugrađen "krović" s rukohvatom te ručku na izvlačenje kako bi se čim jednostavnije mogla pretvoriti u nosiljku (odnosno premještati po kući ovisno o potrebi). Unutrašnjost, prekrivena mekim materijalima, biti će dostupna u širokoj paleti boja te će se moći odvajati radi lakšeg pranja. Dizajneri ističu da im je jasno da novorođenče ne mari previše za formu, nego važnost pridaje isključivo funkciji - spavanju pa su se pobrinuli da ova kolijevka bude na visini zadatka.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (16 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Top 10 naušnica
Wilhelm News
Čoko crv
Trepavice za aute
Apstraktna tetovaža
Dekorativne naljepnice
Badminton
Štednja vode
Tratinčica za WC
Veličina je bitna
...da i to konačno riješimo
Prijatelji iz šume
Nitko nije otok
Pucketavo pakiranje zabave
Naočale za samoobranu

Gricni kategoriju