Update dječje kolijevke

Update dječje kolijevke

Sve je u najboljem redu i sa starim 1,0 modelom, ali ovaj najnoviji dizajn dječjeg krevetca izgleda kao da dolazi iz budućnosti.

Izgleda da uistinu i dolazi iz budućnosti, s obzirom na to da ju još nije moguće nabaviti. Ime ove jajolike zipke budućeg podmlatka je Cascara i stiže iz Babycotpod-a. Ljudi zaslužni za dizajn ove stilski sofisticirane kolijevke ne srame se činjenice da su dali sve od sebe da konačni proizvod bude uzbudljiva i zapanjujuća alternativa tradicionalnim koljevkama. Povrh toga ističu da će transformirati vaš dom do te mjere da ćete primijetiti ljubomorne poglede prijatelja i rodbine.

Cascara ima ugrađen "krović" s rukohvatom te ručku na izvlačenje kako bi se čim jednostavnije mogla pretvoriti u nosiljku (odnosno premještati po kući ovisno o potrebi). Unutrašnjost, prekrivena mekim materijalima, biti će dostupna u širokoj paleti boja te će se moći odvajati radi lakšeg pranja. Dizajneri ističu da im je jasno da novorođenče ne mari previše za formu, nego važnost pridaje isključivo funkciji - spavanju pa su se pobrinuli da ova kolijevka bude na visini zadatka.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (16 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Novi stari automobili
Brod na pedale
Srce od olova
Vatra i dim
Umjetničke izložbe za mase 2
Inke, Maje i Vanzemaljci?
Ma koji vrag?
Kuverta budućnosti
Najbolji sirevi i salama u gradu
Voda prosvjetljenja
Bling-bling felge
Sexy kupus
Život s bakom
Prstićima po zidu
Mjesta, Ivica Jelen prolazi

Gricni kategoriju