U čem' je problem?

U čem' je problem?

Mekani - jesu; zvekani - jesu; a simpatični? - Pa isto jesu. Gotovo sve je kao što bi i trebalo biti kod plišane igračke, osim njihovih "osobnih" problema.

Njihova je dužnost i obaveza da budu dragi, simpatični i mekani. Čovječanstvo im je na tome neizmjerno zahvalno jer su ti korisni plišanci ušuškali nebrojeno mnogo djece u slatki san bez straha od Babaroge koja vreba iz mraka. Gotovo nitko se nije zapitao imaju li možda i oni nekih svojih strahova i problema. Nitko osim njemačkog proizvođača igračaka Paraplush. Oni su nedavno izbacili u prodaju liniju slatkih plišanih igračaka koji pate od različitih mentalnih bolesti.

Da ih ukratko predstavimo, to su:

Depresivna kornjača - Dub

Naviknut na nešto sporiji životni ritam, brzi, aktivni raspored svakodnevnice sustigao je našeg kornija Duba i poslao ga u ozbiljnu depresiju. Traži se netko da ga izvuče iz okova/oklopa koji ga guše.

Ovca s podvojenom osobnošću - Dolly

Ovaj pacijent (ili 'ofca' ako vam je drago) pati od privida da je vuk, iako svi znamo da je više merino nego samotnjak. Njen se poremećaj izrazito jako manifestira u preplavljenosti osjećajem da želi iskočiti iz vlastite kože.

Zmija s halucinacijama - Sly

Unutarnji konflikt ovog ''pacijenta'' mora se interpretirati kao znak ambivalentnog odnosa prema vlastitom tijelu. U kombinaciji s fascinacijom sa zamjenskom zvečkom koja ju svugdje prati, očito je da se radi od kompleksu manje vrijednosti spram zvečarke. Pokušajte mu objasniti da se puk s ovog podneblja boji zmije ''šarke'' i možda mu pomognete u normalizaciji pogleda na svijet.

Opsesivno-kompulzivan vodenkonj - Lilo

Lilo pokušava složiti drvenu slagalicu već duže vrijeme. Opsesija i predanost rješenju zagonetke preuzela ga je do te mjere da je u potpunosti izgubio pojam o vremenu i prostoru. Od početka ovog poremećaja Lilo je prestao razgovarati.

Paranoidni krokodil - Kroko

Hipersenzitivna percepcija je jasan simptom paranoidne psihoze.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (5 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Gricnimanija
Pustimo vjetrove (da rade za nas)
Tko je zapravo Derren Brown?
Blast to the past
Malo pre-blizu
Spavanac na brzaka
Odmor za oči
Konflikt u kuhinji
Ken Block je totalno skrenuo...
Trkaće stolice
Zračni kišobran
Šteta ju je bacit!
Nova mobilnost
Bežični USB miš
Češki upgrade

Gricni kategoriju