U čem' je problem?

U čem' je problem?

Mekani - jesu; zvekani - jesu; a simpatični? - Pa isto jesu. Gotovo sve je kao što bi i trebalo biti kod plišane igračke, osim njihovih "osobnih" problema.

Njihova je dužnost i obaveza da budu dragi, simpatični i mekani. Čovječanstvo im je na tome neizmjerno zahvalno jer su ti korisni plišanci ušuškali nebrojeno mnogo djece u slatki san bez straha od Babaroge koja vreba iz mraka. Gotovo nitko se nije zapitao imaju li možda i oni nekih svojih strahova i problema. Nitko osim njemačkog proizvođača igračaka Paraplush. Oni su nedavno izbacili u prodaju liniju slatkih plišanih igračaka koji pate od različitih mentalnih bolesti.

Da ih ukratko predstavimo, to su:

Depresivna kornjača - Dub

Naviknut na nešto sporiji životni ritam, brzi, aktivni raspored svakodnevnice sustigao je našeg kornija Duba i poslao ga u ozbiljnu depresiju. Traži se netko da ga izvuče iz okova/oklopa koji ga guše.

Ovca s podvojenom osobnošću - Dolly

Ovaj pacijent (ili 'ofca' ako vam je drago) pati od privida da je vuk, iako svi znamo da je više merino nego samotnjak. Njen se poremećaj izrazito jako manifestira u preplavljenosti osjećajem da želi iskočiti iz vlastite kože.

Zmija s halucinacijama - Sly

Unutarnji konflikt ovog ''pacijenta'' mora se interpretirati kao znak ambivalentnog odnosa prema vlastitom tijelu. U kombinaciji s fascinacijom sa zamjenskom zvečkom koja ju svugdje prati, očito je da se radi od kompleksu manje vrijednosti spram zvečarke. Pokušajte mu objasniti da se puk s ovog podneblja boji zmije ''šarke'' i možda mu pomognete u normalizaciji pogleda na svijet.

Opsesivno-kompulzivan vodenkonj - Lilo

Lilo pokušava složiti drvenu slagalicu već duže vrijeme. Opsesija i predanost rješenju zagonetke preuzela ga je do te mjere da je u potpunosti izgubio pojam o vremenu i prostoru. Od početka ovog poremećaja Lilo je prestao razgovarati.

Paranoidni krokodil - Kroko

Hipersenzitivna percepcija je jasan simptom paranoidne psihoze.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (5 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Mega trepavice
Volim kad me gaze!
Vaša koza vas gnjavi?
Glineni auto
Nestašna maca
Zračni pojas
3D budućnosti
Jedna lasta ne čini proljeće
Opet liža
Ich bin ein Berliner
Glazba OD VAS za nas
Riba u ledu
Blagdansko - bizarno!
Rolice od cimeta
Kaciga frizura

Gricni kategoriju