Tko Je Zapravo Chuck Norris?

Tko Je Zapravo Chuck Norris?

Neki kažu da je tu od početka vremena... Drugi tvrde da je on izmislio vrijeme. Fijuk njegovih kružnih udaraca budi mrtve i vraća ih prvim vlakom u smrt. Ako niste čuli za njega, sigurno ste iz paralelnog svemira jer sva bića u našem svemiru znaju za Carlosa Raya...

Carlos Ray, poznatiji kao Chuck Norris (Carlos nije bilo dostojno ime) nositelj je crnog pojasa 8. dan i osnivač Chun Kuk Do škole (univerzalni način). Ovaj američki Irac mladost provodi maskiran u sramežljivog i slabašnog dječaka, čiji je jedini stil borbe bila glu - pan tehnika. Kada je 1968.godine postao svjestan svoje moći, osvaja 6 uzastopnih naslova prvaka svijeta u karateu. Također osvaja 3 nagrade magazina "Crni Pojas" za najviše osvojenih turnira u godini.

Bruce Lee i Chuck Norris

Svoju glumačku karijeru započinje 1968.godine u filmu "Zelene beretke", da bi 1972.godine postao planetarno poznat ulogom u filmu Bruce Leeja - "Na zmajevom putu". U dvoboju s tim, prema nekim mišljenjima "najvećim borcem svih vremena" Chuck odlučuje izgubiti što ostaje ujedno i njegov jedini poraz na filmskom platnu.
Naravno, Bruce Lee umire nedugo nakon te borbe, pod "neobjašnjivim" okolnostima.

Chuck was here

Chuck Norris nastavlja karijeru na velikom platnu, neprestano demonstrirajući svoju moć kroz brojne filmske naslove.
Svoju pravu narav pokazuje kao zvijezda TV serije "Walker, teksaški rendžer" u kojoj igra ulogu šerifa zaštitnika slabih i potlačenih.

Američka, ali i svjetska javnost sve više prihvaća činjenicu da ovog 70-godišnjaka nema tko zamijeniti u borbi za pravdu i poštenje. Tako su 2005.godine štovatelji njegovog lika i djela počeli pisati činjenice o Chucku kao glavnom "odlučitelju" i stroju za bol. Sve je prihvaćenija i teorija po kojoj je evolucija tek lista životinja kojima je Chuck dopustio da žive... Chuck Norris je brojao do bezbroj - dvaput!... A odavno je poznato da Chuck Norris ne spava - on čeka.

Norris cat

Norrisova mačka Milka...

______________________________________________________________________________________________________

Sviđa Vam se? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.8 (85 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Vaaaau joga!
Zašto ipak više volimo F1?
1,2,3,4 Izgubljeni! Ima nas još...
Pekač za mini pite!
Glazba OD VAS za nas
Živite dugo i beričetno
Nije žvaka za... hm, svakoga
Cvrčkolada
Sprejaj po meni!
Teretana (ni)je za svakoga
Pošalji vrt
Ne diraj pipu
Zakucavanje sa stilom
Pas uzvraća udarac
Skrivena kamera

Gricni kategoriju