TinyWrite? Oh, da!

TinyWrite? Oh, da!

Sigurno ste se nekada našli u situaciji kada ste htjeli nekome prezentirati nešto u obliku opširnog pisma, a niste se mogli odlučiti za najjednostavniji način kako da to učinite. Jednostavnost je samo jedna od kvaliteta genijalnog proizvoda kojeg vam predstavljamo!

Riječ je o web stranici radnog (a možda u budućnosti i službenog) naziva "TinyWrite". Blogeri znaju kako je dobar osjećaj kada svoje misli mogu podijeliti s milijunima vjernih čitatelja! Autori Gricni-tekstova također su u sličnoj poziciji! (Decimala, dvije kod brojke čitatelja više-manje!) Naravno da je izumom elektroničke pošte širenje vlastitog mišljenja ili predstavljanje vlastitog proizvoda olakšano bezbroj puta. Ali nekako je mail počeo gubiti svoj utjecaj pojavom društvenih mreža poput Facebooka i Twittera. Jednostavno na svom profilu "zalijepiš" neku poruku i svi je tvoji prijatelji vide. Korisno, nemamo prigovora, ali ipak postoje i negativne strane društvenih mreža kao prenositelja misli.

Prva i osnovna zamjerka je u tome što društvene mreže zahtijevaju registraciju. I najvještijem popunjavatelju prijavnica treba par minuta kako bi otvorio novi profil. Još više vremena zahtijeva pronalaženje prijatelja i čekanje na njihovu verifikaciju. No nije vrijeme jedini problem s kojim ćete se sudariti želite li podijeliti nešto opširniji tekst! Ograničenost broja znakova na Facebooku je 420, dok Twitter omogućava samo 140 znakova po poruci. Čak i oni koji su uvijek škrti na slovima u porukama ponekad imaju potrebu napisati nešto opširnije, a upravo tu je snaga TinyWrite-a!

Genijalna stranica razvijena je ni više ni manje nego u Hrvatskoj! Sve što trebate napraviti jest upisati željeni tekst i potvrditi. Nakon toga dobijete zgodan link kojeg možete poslati putem bilo kojeg chata, maila, društvene mreže pa čak i SMS-a. Tim u sastavu Mili Turić, Antonio Perić i Ilija Brajković zaslužan je za ovu ideju i njenu provedbu. Trenutno rade na dodatnim mogućnostima kao što je postavljanje slika, tagova i naknadno prepravljanje teksta. Na pitanje kada će službeno završiti sa stranicom odgovaraju:"Nikada, uvijek ćemo težiti daljenjem razvoju i dodavanju novih mogućnosti!"

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.8 (8 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Bolje golubu na grani nego sokolu na Wimbledonu
Zar i od plastičnih vojnika?
Auto na ljudski pogon
Eskadrila espadrila
Bicikl na pedale (puni baterije)
Spa zona na starom trajektu
Tigar i zmaj (čitaj: puran)
Crni sok - Žuti sok
Svemirsko putovanje za početnike
Boje   su   u   nama
Vodohod
Gricni dosadu
Češki upgrade
Ljepota križanja
Zombie Valentinovo

Gricni kategoriju