TinyWrite? Oh, da!

TinyWrite? Oh, da!

Sigurno ste se nekada našli u situaciji kada ste htjeli nekome prezentirati nešto u obliku opširnog pisma, a niste se mogli odlučiti za najjednostavniji način kako da to učinite. Jednostavnost je samo jedna od kvaliteta genijalnog proizvoda kojeg vam predstavljamo!

Riječ je o web stranici radnog (a možda u budućnosti i službenog) naziva "TinyWrite". Blogeri znaju kako je dobar osjećaj kada svoje misli mogu podijeliti s milijunima vjernih čitatelja! Autori Gricni-tekstova također su u sličnoj poziciji! (Decimala, dvije kod brojke čitatelja više-manje!) Naravno da je izumom elektroničke pošte širenje vlastitog mišljenja ili predstavljanje vlastitog proizvoda olakšano bezbroj puta. Ali nekako je mail počeo gubiti svoj utjecaj pojavom društvenih mreža poput Facebooka i Twittera. Jednostavno na svom profilu "zalijepiš" neku poruku i svi je tvoji prijatelji vide. Korisno, nemamo prigovora, ali ipak postoje i negativne strane društvenih mreža kao prenositelja misli.

Prva i osnovna zamjerka je u tome što društvene mreže zahtijevaju registraciju. I najvještijem popunjavatelju prijavnica treba par minuta kako bi otvorio novi profil. Još više vremena zahtijeva pronalaženje prijatelja i čekanje na njihovu verifikaciju. No nije vrijeme jedini problem s kojim ćete se sudariti želite li podijeliti nešto opširniji tekst! Ograničenost broja znakova na Facebooku je 420, dok Twitter omogućava samo 140 znakova po poruci. Čak i oni koji su uvijek škrti na slovima u porukama ponekad imaju potrebu napisati nešto opširnije, a upravo tu je snaga TinyWrite-a!

Genijalna stranica razvijena je ni više ni manje nego u Hrvatskoj! Sve što trebate napraviti jest upisati željeni tekst i potvrditi. Nakon toga dobijete zgodan link kojeg možete poslati putem bilo kojeg chata, maila, društvene mreže pa čak i SMS-a. Tim u sastavu Mili Turić, Antonio Perić i Ilija Brajković zaslužan je za ovu ideju i njenu provedbu. Trenutno rade na dodatnim mogućnostima kao što je postavljanje slika, tagova i naknadno prepravljanje teksta. Na pitanje kada će službeno završiti sa stranicom odgovaraju:"Nikada, uvijek ćemo težiti daljenjem razvoju i dodavanju novih mogućnosti!"

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.8 (8 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Pola čvrge za polovičan uspjeh
Kratka povijest svijeta
(Ne)ljubitelji automobilističkih poslastica
Trebaju li maškare biti pristojno odjevene?
Spavanac na brzaka
Vatrogasci na struju
Solowheel vs Unicikl
Prozirne fore
Filmska vrpca
EQUA bočice
Norveški ninja
Topli prsti online
Poznata njuška?
Svijet u kapljici vode
Kamen po kamen

Gricni kategoriju