Super Bowl

Super Bowl

Poštovani čitatelji Gricnija, obraćamo Vam se zabrinuti za Vašu sigurnost. Naime, nakon današnjeg članka vezanog uz nadnaravne sposobnosti gospodina Vadera primili smo nekoliko Vaših uznemirujućih video uradaka.

Prije svega htjeli bismo naglasiti da je gospodin Vader , ili Bucko kako ga zovu prijatelji, u savršenoj kondiciji, te da iza njegovih sposobnosobnosti stoje godine napornih treninga. Što se Vaših video uradaka tiče, Gricni redakcija ih sve pomno pregledava i sigurno ćemo neke od njih i objaviti. Razlog iz kojeg smo zabrinuti za Vašu sigurnost su uznemirujući pokušaji imitacije Vaderovih trikova. Da pojasnimo na što ciljamo - na dnu članka smo stavili video uradak koji smo primili od nepoznate djevojke koja se predstavila kao Smilja iz Zagreba! 

Ako Vas je naslov Super Bowl zavarao pa ste pomislili da se u članku radi o tom poznatom spektaklu (koji se odvija upravo danas) , primite naše isprike. Jasno nam je da Super Bowl nema nikakve veze s kuglanjem, ali  je njegova gledanost na ovim prostorima tolika da si smijemo dopustiti da oba fana američkog nogometa kažu nešto protiv nas!

Na prvi pogled kuglanje djeluje jednostavno poput mazanja pekmeza na kruh, ali da to definitivno nije tako, dokazali su mnogi. Einstein bi rekao: "Postoje samo dvije beskonačne stvari - svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran." Dobro razmišljanje koje svakim danom sve više dobiva na snazi.


Kako smo se danas iz nekog razloga "primili" bowlinga, pogledajte ovaj filmić koji objedinjuje i "super" i "bowl" i "glup".


Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Drago mi je da sam vas downloadao
Trči počasni krug s maratoncem
Šiljiš, piljiš!
Vrijeme je da Imperij uzvrati udarac
U prvih 45 minuta 0 asistencija
Izgubljeni u knjizi
Koji red je u redu?
I ninje trebaju vješalicu
1 sendvič dovoljan za 2 obroka
PC dijagnostika
Najteži Rubik!
Taj slatki kofein
Susjedi iz noćne more
(M.A.R.S)
Kad voda dođe do grla

Gricni kategoriju