Strah od letenja

Strah od letenja

Postoje razlozi i načini koji vas mogu natjerati u avion, makar bi ste najradije pobjegli glavom bez obzira. Svjesni ste nepotrebnog rizika, ali ne možete si dopustiti riječ: "NEĆU!". Imate li ispravnu prtljagu za neletenje?

Vrijeme je da se prestanete znojiti pri pomisli na to što sve može poći po krivu tijekom leta. Stvar je u pristupu. Skrušeno čekanje u redu za check-in uz mahnito grickanje noktiju neće vas dovesti daleko. Eventualni sumnjičavi pogledi osoblja zaduženog za sigurnost (Kakva laž, zašto ne provjeravaju jesu li svi vijci na krilima čvrsto pritegnuti umjesto da bulje u tuđe torbe, zar ne?), ali uvijek izgubite bitku i uz nijemi: "Neeeeeeeeeeeeeee..." koji odzvanja mislima krenete prema onom nakaradnom busu.

Je li vrijeme da se na aerodromu pojavite u maniri r'n'r zvijezde? O, da. Vrijeme je da cijela čekaona gleda u vas, pokazuje prstom, a možda se otme i pokoji vrisak. Momci u plavim odorama sa zadovoljstvom će vam otvoriti brojna vrata, ali zasigurno ne i ona koja vode u putnički prostor. Za svaki slučaj ponesite i nekoliko bočica raznobojnih šampona i staru mesinganu budilicu s police.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (6 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

(M.A.R.S)
Omot na omot - umjetnost
Kapljica hopsica
Meka i paperjasta
Zipajte se
Mozaik za razbuđivanje
Svijetleći psi
Proljeće na tanjur slijeće
Taj slatki kofein
Pravo na prava!
F1 poza
Slavne životinje
Antonio, znaš kako mi je?
Ledenije nego u JAR-u
Ludo i nezaboravno

Gricni kategoriju