Spartanski Ducati

Spartanski Ducati

Kupnja motora, motocikala, skutera i bicikala najisplativija je u zimskim mjesecima. Svaki ozbiljni zastupnik rado će vam ponuditi šalicu toplog napitka i dobar popust u znak zahvale što ste mu skinuli paučinu s ulaznih vrata koja se tamo hvatala još od prve jesenske kiše.

Popust pri kupnji slobodno prenamijenite u malo bolji model, dodatnu opremu ili slično. A što je činiti onima koji nisu vični vožnji na dva kotača?

Ako ne guštate u vožnji na samo dva kotača - izaberite tri ili, tradicionalna, četiri. Broj kotača uistinu nije nešto što bi Vas trebalo udaljiti od prekrasne melodije motociklističnih motora. Ako ste oktanski raspoloženi, volite vjetar u kosi ili jednostavno obožavate oblačiti motociklističku kacigu,  Spartan je pravo društvo za Vas!

Spartan Ducati V-twin

Crvena boja odgovara uz lišće jesenje, o, o, o, o, o...

Za pogon svojih perolakih 350 kg koristi Ducatijev V-twin motor zapremine 1198 ccm. To bi trebalo biti dostatno da Vas kazaljka brzinomjera preplaši/razveseli kad ju ugledate na podlozi gdje piše 100 km/h za ravno 3 sekunde od pritiska papučice gasa. Dio tog iznenađenja će "pokvariti" vrištanje spomenute mašine tik iza vašeg uha, a mora Vam biti jasno da 170 "konja" u galopu diže veeeeeeliku buku!

V-twin orkestar svira na uho

Izgleda potpuno ''light'' - to je sigurno od spartanskih vježbi za gubljenje grama

Ta ista konjica dovezla je Carlosa Checa po lovorike pripremljene za osvajača naslova ovogodišnjeg World Superbike natjecanja. Naravno da je i on morao malo sudjelovati na tom putu do titule, ali Ducatijeva vrhunska mašina olakšala mu je sva ubrzanja, kočenja i promjene smjera na tom putu.

Tračak "zubatog sunca" i već ste negdje "odzujali" propuhati taj pobjednički Ducatijev V-twin

Dodajte gas u ovako uskom tunelu i zeko će zaboraviti da traži potočić

S izletom pričekajte dok ne svane, jer Sparta ne poznaje pomagala poput prednjih svjetala

Trenutno najbliža lokacija gdje ćete imati priliku probati uvući zastupnika Ducatija Spartanskog porijekla u žrvanj - australski Sydney Motorcycle & Scooter Show koji traje od 25. do 27. studenog ove godine. 

Što reći osim - This is Sparta(n)!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (5 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Zračni pojas
Poljoprivredni tepih
Brza hrana iz Japana
Konflikt u kuhinji
Jelou sabmarin
Najljepši laptop na svijetu
Mušica zvana Mirko
Zidne naljepnice
Crtež na ploči
Veliki akvarij za velike ribice!
Sir Trapist Marija Zvijezda
Pink Panther sat
Što god poželim!
Baloni od sapunice
Dizač utega

Gricni kategoriju