Spartanski Ducati

Spartanski Ducati

Kupnja motora, motocikala, skutera i bicikala najisplativija je u zimskim mjesecima. Svaki ozbiljni zastupnik rado će vam ponuditi šalicu toplog napitka i dobar popust u znak zahvale što ste mu skinuli paučinu s ulaznih vrata koja se tamo hvatala još od prve jesenske kiše.

Popust pri kupnji slobodno prenamijenite u malo bolji model, dodatnu opremu ili slično. A što je činiti onima koji nisu vični vožnji na dva kotača?

Ako ne guštate u vožnji na samo dva kotača - izaberite tri ili, tradicionalna, četiri. Broj kotača uistinu nije nešto što bi Vas trebalo udaljiti od prekrasne melodije motociklističnih motora. Ako ste oktanski raspoloženi, volite vjetar u kosi ili jednostavno obožavate oblačiti motociklističku kacigu,  Spartan je pravo društvo za Vas!

Spartan Ducati V-twin

Crvena boja odgovara uz lišće jesenje, o, o, o, o, o...

Za pogon svojih perolakih 350 kg koristi Ducatijev V-twin motor zapremine 1198 ccm. To bi trebalo biti dostatno da Vas kazaljka brzinomjera preplaši/razveseli kad ju ugledate na podlozi gdje piše 100 km/h za ravno 3 sekunde od pritiska papučice gasa. Dio tog iznenađenja će "pokvariti" vrištanje spomenute mašine tik iza vašeg uha, a mora Vam biti jasno da 170 "konja" u galopu diže veeeeeeliku buku!

V-twin orkestar svira na uho

Izgleda potpuno ''light'' - to je sigurno od spartanskih vježbi za gubljenje grama

Ta ista konjica dovezla je Carlosa Checa po lovorike pripremljene za osvajača naslova ovogodišnjeg World Superbike natjecanja. Naravno da je i on morao malo sudjelovati na tom putu do titule, ali Ducatijeva vrhunska mašina olakšala mu je sva ubrzanja, kočenja i promjene smjera na tom putu.

Tračak "zubatog sunca" i već ste negdje "odzujali" propuhati taj pobjednički Ducatijev V-twin

Dodajte gas u ovako uskom tunelu i zeko će zaboraviti da traži potočić

S izletom pričekajte dok ne svane, jer Sparta ne poznaje pomagala poput prednjih svjetala

Trenutno najbliža lokacija gdje ćete imati priliku probati uvući zastupnika Ducatija Spartanskog porijekla u žrvanj - australski Sydney Motorcycle & Scooter Show koji traje od 25. do 27. studenog ove godine. 

Što reći osim - This is Sparta(n)!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (5 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Kao u crtiću!
Koliko zona - toliko vrijediš
Test osobnosti - ovisno o položaju ruku
Fleksibilni umovi
Ludomobil iz Japana
NE VOZI POSPAN!
Šaptač lavovima
Cvrčkolada
Ta divna fizika
Daj odgrebi
LED - ledeni
Olovke od papira
Vrhunske umjetnine - BESPLATNO!
Vlažne mace
Kapljica hopsica

Gricni kategoriju