Špagetomjer

Špagetomjer

Previše špageta, premalo umaka! Premalo špageta, previše umaka! Kako ono ide? Po osobi 100 grama tjestenine? A koliko je to špageta?! Majstor ste u spravljanju kuharskih delicija, ali male tajne majstora kuhinje nikako da upamtite? Ne brinite, pomoć stiže!

Za neke mačji kašalj, a za druge vječna borba! Da nisu svi prirodno talentirani za kuhanje znaju i Richard i Antony Joseph, braća blizanci osnivači renomirane tvrtke specijalizirane za kuhinjski pribor - Joseph Joseph. Tvrtku su osnovali 2003. godine, a zbog inovativnih rješenja koja nude brzo su stekli svjetsku slavu! Svima koji imaju problem s određivanjem potrebne količine špageta pri kuhanju obroka priskočili su u pomoć i dizajnirali spravu pomalo neobična izleda uz pomoć koje na vrlo jednostavan način možete odrediti potrebnu količinu popularne namirnice ovisno o broju osoba. 

Sve je vrlo jednostavno - špagete stavite unutar okvira te uz pomoć ručke prilagodite unutarnji rub na veličinu koja odgovara broju gostiju na večeri! Špagetomjer je moguće nabaviti u 4 različite kombinacije boja, a cijena jednog primjerka u Joseph Joseph web shopu iznosi oko 65 kuna.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.4 (5 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Majmun radi što majmun vidi
Barbieciklaža
Breakdance joga
Redizajn umjetnosti
Uzmi malo sira
Svaka ptica svome jatu leti
Drifterski san
Šteta ju je bacit!
Kava s micom
Veliki akvarij za velike ribice!
Najteži Rubik!
Mozaik fotografije
Gutljaj po gutljaj
Baterije vječnosti
U tvom hladnjaku

Gricni kategoriju