Špagetomjer

Špagetomjer

Previše špageta, premalo umaka! Premalo špageta, previše umaka! Kako ono ide? Po osobi 100 grama tjestenine? A koliko je to špageta?! Majstor ste u spravljanju kuharskih delicija, ali male tajne majstora kuhinje nikako da upamtite? Ne brinite, pomoć stiže!

Za neke mačji kašalj, a za druge vječna borba! Da nisu svi prirodno talentirani za kuhanje znaju i Richard i Antony Joseph, braća blizanci osnivači renomirane tvrtke specijalizirane za kuhinjski pribor - Joseph Joseph. Tvrtku su osnovali 2003. godine, a zbog inovativnih rješenja koja nude brzo su stekli svjetsku slavu! Svima koji imaju problem s određivanjem potrebne količine špageta pri kuhanju obroka priskočili su u pomoć i dizajnirali spravu pomalo neobična izleda uz pomoć koje na vrlo jednostavan način možete odrediti potrebnu količinu popularne namirnice ovisno o broju osoba. 

Sve je vrlo jednostavno - špagete stavite unutar okvira te uz pomoć ručke prilagodite unutarnji rub na veličinu koja odgovara broju gostiju na večeri! Špagetomjer je moguće nabaviti u 4 različite kombinacije boja, a cijena jednog primjerka u Joseph Joseph web shopu iznosi oko 65 kuna.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.4 (5 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Dekorativne naljepnice
Nanoputanci
Baš slatka povijest Sydneya
Vrijeme je da Imperij uzvrati udarac
Daska Deluxe
Bicikl na pedale (puni baterije)
Evolucionarni kistovi
Biljke koje uklanjaju toksine iz prostorija
Surf's up (there)
Slika sa zvukom
Čajski pas
Bum tras povrće!
Zračni pojas
NE GRICNI molim lijepo
Krvavo, neonsko, japan,zlo

Gricni kategoriju