Šareno je i budali drago

Šareno je i budali drago

"Crveni, pardon zeleni, hoću reći plavi...Ok, nebitno, hibridni A9 kreće se u krivom smjeru po dionici autoceste Čekalić - Donji Klokotovac!". Tako nekako mogla bi glasiti vijest na radiju za koju godinu. Nadamo se da do toga ipak neće doći. (Nemamo ništa protiv A9, ali imamo protiv vožnje u krivom smjeru.)

Samo činjenice da ima vrlo nisku emisiju štetnih plinova te sustav za samoobnavljanje su dovoljne da usmjere pažnju prema Audi A9 Hybrid Conceptu. Ljepota i sklad linija iz pera (dobro, ne vjerujemo da ga je uistinu crtao perom) Daniela Garcie samo su dodatni bonus koji približava ovo konceptno vozilo proizvodnim trakama u Ingolstadtu (ili gdje god uprava odluči).

Vjetrobransko staklo i krov od materijala koji su izrađeni nanotehnologijom automatski sami sebe popravljaju kada se oštete. Pogonjen hibridnim motorom, vožnja A9 će rezultirati puno nižim zagađenjem od konvencionalnih vozila.

Da ne bi ispalo kako smo totalno "prolupali" radi čudnih privida budućnosti iz naslova, pobrinuli su se brižni inžinjeri iz Audija. Cjelokupna karoserija ovog vozila obojana je jedinstvenom "elektronskom bojom", što u praksi znači da ćete moći mjenjati boju vozila pritiskom na gumb. Samo pazite kada se uključujete na autoput.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Barbie stolni nogomet
Daj odčepi!
Pikulanje ili špekulanje?
Opasno opasna sova - Drakula
Najbizarnije tjelesne modifikacije
Zlatne krijesnice
Žabac ljepši od princa
Uljuljano popodne
Nije zlato sve što Diouf vozi
Luk i sljez
iPoo
Balans
Šljiva-rozo rižino vino za Valentinovo
Sauronovo oko pazi na vaše vozilo
Vodohod

Gricni kategoriju