Šareno je i budali drago

Šareno je i budali drago

"Crveni, pardon zeleni, hoću reći plavi...Ok, nebitno, hibridni A9 kreće se u krivom smjeru po dionici autoceste Čekalić - Donji Klokotovac!". Tako nekako mogla bi glasiti vijest na radiju za koju godinu. Nadamo se da do toga ipak neće doći. (Nemamo ništa protiv A9, ali imamo protiv vožnje u krivom smjeru.)

Samo činjenice da ima vrlo nisku emisiju štetnih plinova te sustav za samoobnavljanje su dovoljne da usmjere pažnju prema Audi A9 Hybrid Conceptu. Ljepota i sklad linija iz pera (dobro, ne vjerujemo da ga je uistinu crtao perom) Daniela Garcie samo su dodatni bonus koji približava ovo konceptno vozilo proizvodnim trakama u Ingolstadtu (ili gdje god uprava odluči).

Vjetrobransko staklo i krov od materijala koji su izrađeni nanotehnologijom automatski sami sebe popravljaju kada se oštete. Pogonjen hibridnim motorom, vožnja A9 će rezultirati puno nižim zagađenjem od konvencionalnih vozila.

Da ne bi ispalo kako smo totalno "prolupali" radi čudnih privida budućnosti iz naslova, pobrinuli su se brižni inžinjeri iz Audija. Cjelokupna karoserija ovog vozila obojana je jedinstvenom "elektronskom bojom", što u praksi znači da ćete moći mjenjati boju vozila pritiskom na gumb. Samo pazite kada se uključujete na autoput.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Ožujsko limun - osvježenje za većinu prigoda
Dramska radnja uživo
Render workout
Kvadricikl za smjele
Ne diraj MEDU dok spava
Najteži Rubik!
Trkaće stolice
Vrijeme je da Imperij uzvrati udarac
A koja si ti?
Baloni od sapunice
Život je more
Honda HSV-010
Doktor za ljubav
Zamjena odjeće - prije i poslije
Slatki mobitel

Gricni kategoriju