Re-Cyclus na leđima

Re-Cyclus na leđima

Da li vam ikada bilo žao što bacate stare automobilske gume? Jasno, plakali ste na blagajni kad ste preuzimali nove, ali nama je više stalo do prirode koja plače nad našim navikama...

Slično razmišljaju i u Cyclusu gdje su odlučili uzeti (odbačene) stvari u svoje ruke i ponovno ih učiniti poželjnima. I to kako poželjnima! Ne možemo se oteti dojmu da je ovo jedan od kuljih (iz kolokvijalnog rječnika - cool) ruksaka koje smo ikada vidjeli, a da je pritom napravljen od istih onih guma koje svakih par sezona bacamo kao "istrošene". Dizajneri ove inovativne Kolumbijske tvrtke inspirirani su onim što svi vole, a kod njih je svakodnevno prisutno - Pangolinom. Ovo simpatično biće poslužilo je kao ideja za dizajn, ali ujedno i kao ime ovog ruksaka.

Ruksak se sastoji od nekoliko segmenata, koji kada se sklope jedan u drugi otvaraju "tovarni prostor". Zatvara se pomoću magnetskih kopči. Proizvođač naglašava da se ruksak automatski prilagođava različitim karakteristikama građe i držanja vlasnika (točnije nosioca) što ga čini najudobnijim mogućim.

Osim torbi proizvedenih od odbačenih guma, u Cyclusu proizvode i ekološke tkanine od otpadnih tkanina i plastičnih boca. Pravi borci za bolje sutra, nema što.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (10 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Konflikt u kuhinji
Crna kutija SMS-a
Lova do krova
Kolekcija kolekcionara
Top 10 svjetskih drvoreda
Ulje je na vodi
Papica automatik
Blago njima - oni navijaju
ROBot (čovjekov najbolji prijatelj)
Nova mobilnost
Teretana u garsonijeri
Sjednite u "Fiore"
Oglas na mjestu
Škakljanje kistom
Najbolji avion od papira

Gricni kategoriju