Re-Cyclus na leđima

Re-Cyclus na leđima

Da li vam ikada bilo žao što bacate stare automobilske gume? Jasno, plakali ste na blagajni kad ste preuzimali nove, ali nama je više stalo do prirode koja plače nad našim navikama...

Slično razmišljaju i u Cyclusu gdje su odlučili uzeti (odbačene) stvari u svoje ruke i ponovno ih učiniti poželjnima. I to kako poželjnima! Ne možemo se oteti dojmu da je ovo jedan od kuljih (iz kolokvijalnog rječnika - cool) ruksaka koje smo ikada vidjeli, a da je pritom napravljen od istih onih guma koje svakih par sezona bacamo kao "istrošene". Dizajneri ove inovativne Kolumbijske tvrtke inspirirani su onim što svi vole, a kod njih je svakodnevno prisutno - Pangolinom. Ovo simpatično biće poslužilo je kao ideja za dizajn, ali ujedno i kao ime ovog ruksaka.

Ruksak se sastoji od nekoliko segmenata, koji kada se sklope jedan u drugi otvaraju "tovarni prostor". Zatvara se pomoću magnetskih kopči. Proizvođač naglašava da se ruksak automatski prilagođava različitim karakteristikama građe i držanja vlasnika (točnije nosioca) što ga čini najudobnijim mogućim.

Osim torbi proizvedenih od odbačenih guma, u Cyclusu proizvode i ekološke tkanine od otpadnih tkanina i plastičnih boca. Pravi borci za bolje sutra, nema što.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (10 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Norveški ninja
Najbrže mršavljenje
Kavica, ou-jeeea!
Kako napisati Zlatarevo zlato?
Bojanke za (veliku) djecu
Slatki mobitel
Svi žele biti generali poslije bitke
Muhammad Ali
Bicikl na pedale (puni baterije)
Žig sreće
Filmska vrpca
Ožujsko limun - osvježenje za većinu prigoda
Čokoladni radni dan
Vanpansionska ponuda - 5. dio
2 metra leđno

Gricni kategoriju