Rafa - reket, zemlja, pobjeda

Rafa - reket, zemlja, pobjeda

Popularno zvan "El Toro", Rafael Nadal kao da nema premca na zemljanim terenima. Vjerojatno ga je kolotečina dolazaka, pobjeđivanja protivnika i odlazaka s terena toliko odvojila od stvarnosti da je odlučio nabaviti sat kako bi se lakše pridržavao turnirske satnice. Rutina spremanja reketa (3 minute), izlazak iz svlačionice na zemljani teren (5 minuta), još jedna u nizu pobjeda (vrijeme će pokazati)...

Vjerojatno ste primijetili crni fancy sat koji Nadal rado nosi na ovogodišnjem Roland Garrosu. I mi smo. Zavist nekako uvijek izoštri fokus. Richard Mille RM 027 Nadal Watch je to što nas čini ljubomornima. O, da! Bilo bi lijepo znati baratati reketom (i kretati se zemljanim terenom) poput Rafaela, ali to je znanstvena fantastika. S druge strane (one tamne), ova Španjolčeva "ćukica" malo je manje nedostupna. Ako ste bili uzoran štediša i odvajali cca 1$ dnevno zadnjih 525,000 dana onda je došlo vrijeme za razbiti tu antiknu kasicu prasicu iz 571. godine.

Titan i LITAL legura (legura s visokim udjelom litija u smjesi s aluminijem, bakrom, magnezijem i cirkonijem) sastavne su komponente ovog sata, a ako se pitate odakle im samo ideja za navedene materijale i njihove kombinacije, onda treba istaknuti kako se sličan sastav nalazi i u oplati Airbusa A380, što jamči pouzdanost neovisno o udarcima kojima je izložen.

Polikarbonatni remen pričvrstit će ove satove na još 49 zapešća osim Nadalovog, a za slučaj da ga ipak nekada poželite skinuti, zalihe energije za pokretanje satnog mehanizma trajati će do 48 sati.

Tradicionalni pozdrav publici

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.8 (8 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Solowheel vs Unicikl
Svi sastojci zanimljive priče
Gazirana čokolada
Čuvar čokolade
Crna kutija SMS-a
Djelomično oblačno
Obiteljsko stablo
Kockasti mozaik
Nuklearni lunapark
BJEŽI S PLAŽE KOLIKO TE NOGE NOSE!
Baloni od sapunice
Dnevna soba
Putuješ, a gospoduješ!
Daj ohladi
Sunce ti tvoje

Gricni kategoriju