Rafa - reket, zemlja, pobjeda

Rafa - reket, zemlja, pobjeda

Popularno zvan "El Toro", Rafael Nadal kao da nema premca na zemljanim terenima. Vjerojatno ga je kolotečina dolazaka, pobjeđivanja protivnika i odlazaka s terena toliko odvojila od stvarnosti da je odlučio nabaviti sat kako bi se lakše pridržavao turnirske satnice. Rutina spremanja reketa (3 minute), izlazak iz svlačionice na zemljani teren (5 minuta), još jedna u nizu pobjeda (vrijeme će pokazati)...

Vjerojatno ste primijetili crni fancy sat koji Nadal rado nosi na ovogodišnjem Roland Garrosu. I mi smo. Zavist nekako uvijek izoštri fokus. Richard Mille RM 027 Nadal Watch je to što nas čini ljubomornima. O, da! Bilo bi lijepo znati baratati reketom (i kretati se zemljanim terenom) poput Rafaela, ali to je znanstvena fantastika. S druge strane (one tamne), ova Španjolčeva "ćukica" malo je manje nedostupna. Ako ste bili uzoran štediša i odvajali cca 1$ dnevno zadnjih 525,000 dana onda je došlo vrijeme za razbiti tu antiknu kasicu prasicu iz 571. godine.

Titan i LITAL legura (legura s visokim udjelom litija u smjesi s aluminijem, bakrom, magnezijem i cirkonijem) sastavne su komponente ovog sata, a ako se pitate odakle im samo ideja za navedene materijale i njihove kombinacije, onda treba istaknuti kako se sličan sastav nalazi i u oplati Airbusa A380, što jamči pouzdanost neovisno o udarcima kojima je izložen.

Polikarbonatni remen pričvrstit će ove satove na još 49 zapešća osim Nadalovog, a za slučaj da ga ipak nekada poželite skinuti, zalihe energije za pokretanje satnog mehanizma trajati će do 48 sati.

Tradicionalni pozdrav publici

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.8 (8 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Bolje golubu na grani nego sokolu na Wimbledonu
Pravo Gricni surfanje
Vortex
Pozitivno lutkarstvo
Izgubljeni u knjizi
Zračni krug moći
Igračke za čudake
Miki The Yo-Yo
Baš kao dan i noć
Kaciga frizura
Životinje u nama
Jedite (gladne) oči
Najjeftiniji avionski letovi
Servo za buteljke
Bojanje jaja

Gricni kategoriju