Radioteka

Radioteka

Jeste li ikad imali radijsku antenu koja je radila bez smetnji jedino kad biste je Vi držali i to u najneudobnijem mogućem položaju? Čim bi je ispustili iz ruke radijski program bi odjednom prešao iz ugodne glazbene podloge u iritantnu šuštavu buku!

E, pa dragi naši Gricnijevci, dosta je toga! Nismo osmislili revolucionarnu bioničku ruku koja će Vašu antenu držati u zraku baš na pravom mjestu, nego smo u bespućima interneta pronašli stranicu koja sadrži sve zamislive radio stanice. Radioteka je ime tog revolucionarnog čuda koje je nastalo u radnoj sobi mladog genijalca iz našeg susjedstva. Zašto je Radioteka toliko bolja od konvencionalnih radio prijemnika? Jednostavna je, pregledna, ali i zato što nam omogućuje slušanje omiljene radio stanice čak i kad odemo u posjet punici izvan dosega antena!

Bilo da želite poslušati vijesti na kubanskom radiju Rebelde ili želje i pozdrave za mlade mornare na frekvencijama Radija Đurđevac, Radioteka će Vam to omogućiti u svega nekoliko klikova. Teško je uopće prolistati listu radio postaja koje možete "uloviti" na ovoj stranici, ali zato se njen tvorac vrhunski dosjetio podijeliti ih po regijama, zemljama ili pak žanrovima. Ipak, i u svakoj od tih podjela ima velik broj stanica pa bi traženje omiljene stanice svaki put iznova predstavljalo problem kad ne bi postojala opcija kreiranja profila na kojem jednostavno možete odabrati svoje omiljene stanice!

Radioteka se našla i među pobjednicima prestižnog VIDI Web Top 100 natjecanja rezerviranog za najbolje internetske stranice, osvojivši drugo mjesto u kategoriji "Zabava, moda i glazba"! Još jednom Vas pozivamo da kažete NE šumu iz zvučnika i prepustite se uživanju u radio valovima na www.radioteka.org!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (7 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Držač za boce
Hrana nije za igru!
Vaaaau joga!
Joga za vinopije
KidRex
Čudovište kao tepih?!
Skrivena kamera
Topla ženska ruka
Bolje golubu na grani nego sokolu na Wimbledonu
Are you Ken by Tony Jaa
Kad svinje polete!
Servo za buteljke
Hranjiva odjeća
Duh prošlosti
Umjetnost u bijegu

Gricni kategoriju