Radioteka

Radioteka

Jeste li ikad imali radijsku antenu koja je radila bez smetnji jedino kad biste je Vi držali i to u najneudobnijem mogućem položaju? Čim bi je ispustili iz ruke radijski program bi odjednom prešao iz ugodne glazbene podloge u iritantnu šuštavu buku!

E, pa dragi naši Gricnijevci, dosta je toga! Nismo osmislili revolucionarnu bioničku ruku koja će Vašu antenu držati u zraku baš na pravom mjestu, nego smo u bespućima interneta pronašli stranicu koja sadrži sve zamislive radio stanice. Radioteka je ime tog revolucionarnog čuda koje je nastalo u radnoj sobi mladog genijalca iz našeg susjedstva. Zašto je Radioteka toliko bolja od konvencionalnih radio prijemnika? Jednostavna je, pregledna, ali i zato što nam omogućuje slušanje omiljene radio stanice čak i kad odemo u posjet punici izvan dosega antena!

Bilo da želite poslušati vijesti na kubanskom radiju Rebelde ili želje i pozdrave za mlade mornare na frekvencijama Radija Đurđevac, Radioteka će Vam to omogućiti u svega nekoliko klikova. Teško je uopće prolistati listu radio postaja koje možete "uloviti" na ovoj stranici, ali zato se njen tvorac vrhunski dosjetio podijeliti ih po regijama, zemljama ili pak žanrovima. Ipak, i u svakoj od tih podjela ima velik broj stanica pa bi traženje omiljene stanice svaki put iznova predstavljalo problem kad ne bi postojala opcija kreiranja profila na kojem jednostavno možete odabrati svoje omiljene stanice!

Radioteka se našla i među pobjednicima prestižnog VIDI Web Top 100 natjecanja rezerviranog za najbolje internetske stranice, osvojivši drugo mjesto u kategoriji "Zabava, moda i glazba"! Još jednom Vas pozivamo da kažete NE šumu iz zvučnika i prepustite se uživanju u radio valovima na www.radioteka.org!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (7 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Portretom protiv života na ulici
Mušica zvana Mirko
Zgodne koke
Zašto? A zašto ne!
To nije obično majmuniranje
Srebro i zlato
Spa zona na starom trajektu
Tko ti je ona?
Vaša koza vas gnjavi?
Kako je počeo Bruce Lee?
Jajce na oko
Zabava za turiste
Najsmrtonosniji poslovi
Ubi est?
Ah, ti Šveđani!

Gricni kategoriju