Prvomajska parada

Prvomajska parada

Praznik rada. Datum kada ne upiru prstom u vas ni ako se ponašate kao najveći neradnik. Slobodno se opustite. Obavezno se zabavite!

Mogućnosti obilježavanja Međunarodnog praznika rada su mnoge: badminton na otvorenom (obavezno na nagnutom, grbavom terenu uz iritantan vjetrić), grah s kobasicom na nekom od velikih sindikalnih okupljanja, roštilj na vikendici, ozbiljno-neozbiljni nogomet (tipa: debeli protiv mršavih i sl.) tik do frižidera s hladnim fermentiranim napicima i vatre koja kaže "Csssss" na svaku kapljicu masti koja se otopi i padne u nju, i da ne nabrajamo dalje, jer mogućnosti su brojne! Pogledajte jednu od simpatičnijih novotarija iz kategorije "1. svibanj (ili maj, ako vam je draže)" - PLJOSKU!


Da, dobro ste pročitali - ova pljoska je željna pogleda, a vi možete biti ta zvijezda okupljanja na navedenoj proslavi otvorenog tipa. Nikako ne savjetujemo da "krknete" 2 dcl rakije natašte jer je to karta u jednom smjeru. Tko će biti taj koji će znati da pljska sadrži 100%-tni sok od jabuke ili ananasa koji ćete piti u "Sokol ga nije volio stilu"? Samo najhrabriji, to je svakako. Ako vam uvjerenja ne dopuštaju da svoju pljosku punite ičim što nije obdareno sa barem 2% alkohola, onda će vam natpis s pljoske svesrdno pomagati da se ne zbunite niti u najkonfliktnijim situacijama!

P.S. Sretan Vam svima Praznik rada!

______________________________________________________________________________________________________

Sviđa Vam se? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 3.3 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Papica za 5
Češki upgrade
Bum tras povrće!
Najjeftiniji avionski letovi
Sreća ili trening?
Ono za ono
V8 peglica
Bežično povećalo
Meso za desert?!
Moja Milena
Supermanastično!
Mogao bih pojesti konja!
LEGO razbojnici
Vaaaau joga!
Ovce gospodari prstenova

Gricni kategoriju