Prvomajska parada

Prvomajska parada

Praznik rada. Datum kada ne upiru prstom u vas ni ako se ponašate kao najveći neradnik. Slobodno se opustite. Obavezno se zabavite!

Mogućnosti obilježavanja Međunarodnog praznika rada su mnoge: badminton na otvorenom (obavezno na nagnutom, grbavom terenu uz iritantan vjetrić), grah s kobasicom na nekom od velikih sindikalnih okupljanja, roštilj na vikendici, ozbiljno-neozbiljni nogomet (tipa: debeli protiv mršavih i sl.) tik do frižidera s hladnim fermentiranim napicima i vatre koja kaže "Csssss" na svaku kapljicu masti koja se otopi i padne u nju, i da ne nabrajamo dalje, jer mogućnosti su brojne! Pogledajte jednu od simpatičnijih novotarija iz kategorije "1. svibanj (ili maj, ako vam je draže)" - PLJOSKU!


Da, dobro ste pročitali - ova pljoska je željna pogleda, a vi možete biti ta zvijezda okupljanja na navedenoj proslavi otvorenog tipa. Nikako ne savjetujemo da "krknete" 2 dcl rakije natašte jer je to karta u jednom smjeru. Tko će biti taj koji će znati da pljska sadrži 100%-tni sok od jabuke ili ananasa koji ćete piti u "Sokol ga nije volio stilu"? Samo najhrabriji, to je svakako. Ako vam uvjerenja ne dopuštaju da svoju pljosku punite ičim što nije obdareno sa barem 2% alkohola, onda će vam natpis s pljoske svesrdno pomagati da se ne zbunite niti u najkonfliktnijim situacijama!

P.S. Sretan Vam svima Praznik rada!

______________________________________________________________________________________________________

Sviđa Vam se? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 3.3 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Normalnofobijaaa
NE VOZI POSPAN!
Mehanika je okrugla!
Ras-te-za-nje
Ponovno se nose odijela
Najčišći test osobnosti
Drveni trik 2
Honda HSV-010
Ma jel ono duh?
Čokoladni radni dan
Sauronovo oko pazi na vaše vozilo
TinyWrite? Oh, da!
Kukurikuuu
Biciklirajmo glazbu
Ken Block je totalno skrenuo...

Gricni kategoriju