Pljuca

Pljuca

Svi bivši i sadašnji ovisnici (a vjerojatno i budući) o kompjuterskim igrama imaju problema s odvajanjem stvarne i igrive stvarnosti (ili obratno). U neprestanom pretakanju iz jedne u drugu zna ih uloviti vrtoglavica, dehidracija ili poneka noćna mora. Dobra strana medalje je to što im neki ''item'' iz igre zna doći u stvarni posjed.

Slična, gotovo ista stvar dogodila se mladom Japancu koji je, baš kao i bilo koji drugi vikend, igrao svoju omiljenu igru Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, kad su se odjednom pojavila neka toliko jaka svjetla da je pomislio da će otići na ''next level''. Kada se probudio pored sebe je našao ono što je dugo priželjkivao - ''Silver Wolf'' pištolj koji ispaljuje gumice za pakiranje. S obzirom da roditeljima nije mogao objasniti odakle mu pištolj, rekao je da ga je sam napravio. Istinitu ispovijest mladića pogledajte u sljedećem videu.

Ok, gotovo sve od navedenog je totalna izmišljotina, jer ne znamo ni riječi japanskog. Dečko je sasvim u redu i uistinu proizvodi ove pištolje preciznošću filigrana, a jaka svjetla mu se priviđaju samo utorkom i četvrtkom između 20 i 22h.

Za razliku od pradavnih vremena kada smo živjeli u pećini, a djeca su se gađala gumicama ispaljujući ih s prsta, današnja mladež želi ''pljuce'' od nehrđajućeg čelika sa spremnikom od 12 gumica, sigurnosnom kočnicom, svjetlom, pa čak i laserskim nišanom.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (5 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

2 metra leđno
Švicarski nožić za kuhinju
Gurmanski nomadi
Munjeviti Gricko
Protector tricikl za žene i djecu
Poznata njuška?
Matrix 4: Enter the center
Vozimo li pogrešno?
Slatki mobitel
U čem' je problem?
Ilustrirane knjige
Kapljica hopsica
Protkan zaštitom
Zipajte se
Bolje golubu na grani nego sokolu na Wimbledonu

Gricni kategoriju