Pletene čarape/cipele

Pletene čarape/cipele

Revolucija obuće koja šokira oči, ali mazi stopala počela je pojavom Vibramovih ''Fivefingers'' tenisica. Ako mislite da je to najradikalnije rješenje obuće, očito niste čuli novosti iz Švicarske!

Švicarska. Čuli ste priče o blagostanju i uređenosti te male alpske zemlje. Zašto onda ljudi nemaju ni cipele na nogama? Nije to posljedica recesije niti loših ulaganja u dionice (osim u nekim slučajevima), nego novi sportsko-modni hit! Swiss Barefoot je tvrtka koja stoji iza projekta obescipelavanja nacije. Što nude u zamjenu za 60-ak eura? Pletene čarape! Ako naručite odmah, nećete čak dobiti niti prekrasan set (švicarskih) noževa, nego samo par čarapa, ali kakvih...

Proizvođač tvrdi da Swiss Barefoot čarape nude dovoljno mekoće i osjećaja "bosonogosti", a istovremeno i primjerenu zaštitu stopala od boli i opasnosti koje vrebaju s podloge po kojoj kročite. Navodno ove čarape nude najprirodnije korake jer su u potpunosti eliminirale potplat i tako nas vratile tisućama godinama unazad što se tiče prirodnih kretnji stopala. Vuna nam baš i nije ulijevala povjerernje o koračanju bez suznih očiju i "jao-joj'' sindroma s plaže, ali smo na bojazni samo odmahnuli rukom kada smo pročitali sastav: 50% kevlara (ako je dovoljno neprobojan za pancirne prsluke, trebao bi poslužiti i za ovu namjenu), 32% poliestera, 10% pamuka i 8% elastana!

Sve što trebate pripremiti kako biste postali ponosni vlasnik ovih čarapa nove generacije (osim strane valute) je cool pogled kojim ćete se boriti protiv staromodnih skeptika koji će vas gledati kao potencijalnog modela za bijelu unisex košulju s kopčanjem na leđima. Budite hrabri i nasmijte im se u brk!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Meso za desert?!
Danci u Kini
Čist k'o suza
Udubiti se u povrće
Boja izlazi iz zidova
Papica za prvake
Kap po kap - klik po klik
Sticky Fingers
Dječak sa žigicama
Post-blagdanski znojnici
Lego Star Wars
A+B = SUPERHEROJ
Dan i noć
Borba za dobra jaja
Pepeo pepelu

Gricni kategoriju