Pasta Croatica - miris djetinjstva

Pasta Croatica - miris djetinjstva

Nikad zaboravljeni mirisi koji su se nekad širili bakinom kuhinjom osim lijepih uspomena iz djetinjstva bude i želju za putovanjem u gastronomsku prošlost. Na tom putu nema predaje i nema mjesta kompromisu!

Takva misao vodilja može Vas okupirati jedino i isključivo ako svemu pristupate prvenstveno zbog ljubavi. Iako izuzetno vrijedni i u nutricionističkom pogledu, ovakvi proizvodi zapravo nikada ne mogu dostići svoju punu cijenu. Brojni će čak i ovako odmahnuti rukom, jer za iste novce mogu kupiti dvostruko više industrijskih proizvoda iste namjene. Oni koji za svoju prehranu ne štede ni vremena ni novaca znaju što se krije iza rukom rađenih namirnica iz kuhinje koja zaziva pomalo zaboravljena vremena naših predaka! Pasta Croatica, pod stručnim nadzorom (možemo čak reći i kuhačom) gđe. Luciane Šlogar pazi na svaki detalj proizvodnje - bez obzira koliko to dugotrajno i mukotrpno ponekad bilo.

Pasta Croatica - miris djetinjstva

Pasta Croatica - miris djetinjstva

U vremenu kada se uspjeh mjeri u jedinici količine proizvedenoj u jedinici vremena, to može izgledati pomalo "luckasto". To mišljenje možete braniti čvrstim ekonomskim pokazateljima sve dok ne probate neki od proizvoda kojim vas gđa. Luciana odluči ponuditi. Nas je odlučila "začarati" Viškim cvitima, tradicionalnom poslasticom otočkih krajeva Dalmacije. Jednostavni poput tetrisa, osvajaju na prvi zagriz! Jedan za drugim nestaju poput vremenskog odmaka od dana današnjeg do najsretnijeg trenutka iz djetinjstva - onoga kada je baka otvorila vrata pećnice, a miomiris u trenu ispunio kužinu!

"Viški cviti" by Pasta Croatica

Delicije iz kuhinje gđe. Luciane Šlogar

Gđu. Šlogar iz Pasta Croatice slobodno kontaktirajte s iskrenom željom za okusima izuzetnog, hranjivog, ukusnog i rustikalnog.

Dobitnici ukusnih zalogajčića Pasta Croatice su Goran Pancirov i Katarina Matić! Čestitamo! Hvala svima na sudjelovanju!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (5 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Bejzbol kao umjetnost
Vinom do umjetnosti!
A+B = SUPERHEROJ
3D di god pogledaš
Bicikl kamper
Ovo, Pip Boy 2000 i udri
Zombi bundeva
Krvavi otisak
Oko sokolovo
Pospremite slušalice u uho
Kolekcija kolekcionara
Zmijoljubac
Bacač gruda
Ako niste u stanju reći šefu ne
Prvomajska parada

Gricni kategoriju