Pad Sistema

Pad Sistema

Dosta je eskalacije nasilja. Vrijeme je za eskalaciju samoobrane. Nasilnici - be - gone!

Ne, odrastanje uz kompjutorske igre nas nije učinilo nasilnima. Doduše, nije nas baš niti naučilo samoobrani koja je dobrodošla kad povampireni nasilnici navale! (Više nekako gledamo u gornji lijevi ugao koliko nam je još života preostalo.)

I što sada? Kako dalje? Ima li lijeka? Ma naravno, samo se javiti u Malu školu ruskog Sistema (tj. Systema, ali to će vas sve naučiti u toj školi) i za tili čas će vas preplaviti želja za citiranjem popularne narodne mudrosti: "Mučko đubre!" svakom svadljivom pijancu, nasilnom žicarošu, lokalnom prodavaču cigli (kod kojeg ste se do tad redovito opskrbljivali repromaterijalom) pa čak i mrkom dobermanu koji vreba iz mraka nečijeg dvorišta.

Priznajte, da se nađete u situaciji gdje je primjena sile neupitna, ne bi li bilo zgodno primijeniti poneke vještine ruskog Systema i imobilizirati nasilnu bitangu na način da mu/joj ne nanesete ozbiljniju trajnu ozljedu, ali mu dobrano urušite ugled među kolegama? Jedan dobro odmjeren udarac plasiran majstorstvom Chucka Norrisa i fućkajući odjavnu špicu Walkera (onog kojem u radnoj knjižici piše: "Teksaški rendžer") odšetati u sumrak zvuči neprocjenjivo.

Odjavna špica nasilništva

Samo pazite da vas miris pobjede ne ponese na tamnu stranu!

Ocijeni članak:

Prosjek: 3.7 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Trepavice za aute
Slika sa zvukom
Gameri su posebna sorta
Div među igračima
Ma daj odrasti
Kako je počeo Bruce Lee?
Leffe Blond - Trapistički način osvježenja
Kaleidoskopski radni dan
Kavica, ou-jeeea!
Zdrav, fit i šminka prijevoz
Olimpijska baklja
Burnout, odnosno beskompromisno paljenje guma
Zgodne koke
Zračni pojas
Strah od letenja

Gricni kategoriju