Pad Sistema

Pad Sistema

Dosta je eskalacije nasilja. Vrijeme je za eskalaciju samoobrane. Nasilnici - be - gone!

Ne, odrastanje uz kompjutorske igre nas nije učinilo nasilnima. Doduše, nije nas baš niti naučilo samoobrani koja je dobrodošla kad povampireni nasilnici navale! (Više nekako gledamo u gornji lijevi ugao koliko nam je još života preostalo.)

I što sada? Kako dalje? Ima li lijeka? Ma naravno, samo se javiti u Malu školu ruskog Sistema (tj. Systema, ali to će vas sve naučiti u toj školi) i za tili čas će vas preplaviti želja za citiranjem popularne narodne mudrosti: "Mučko đubre!" svakom svadljivom pijancu, nasilnom žicarošu, lokalnom prodavaču cigli (kod kojeg ste se do tad redovito opskrbljivali repromaterijalom) pa čak i mrkom dobermanu koji vreba iz mraka nečijeg dvorišta.

Priznajte, da se nađete u situaciji gdje je primjena sile neupitna, ne bi li bilo zgodno primijeniti poneke vještine ruskog Systema i imobilizirati nasilnu bitangu na način da mu/joj ne nanesete ozbiljniju trajnu ozljedu, ali mu dobrano urušite ugled među kolegama? Jedan dobro odmjeren udarac plasiran majstorstvom Chucka Norrisa i fućkajući odjavnu špicu Walkera (onog kojem u radnoj knjižici piše: "Teksaški rendžer") odšetati u sumrak zvuči neprocjenjivo.

Odjavna špica nasilništva

Samo pazite da vas miris pobjede ne ponese na tamnu stranu!

Ocijeni članak:

Prosjek: 3.7 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Vanpansionska ponuda - 4. dio
Rukavice za pipkanje
Formula za Coca-Colu
Re-Cyclus na leđima
Luster od gumenih bombona
Bombastična snimka Chucka N.
Glazbeni piktogrami
Pepeo pepelu
Najbizarnije tjelesne modifikacije
Opojna izložba
Multipraktik
Flip Flop
Kockasta matrica
Kako ispeglati košulju?
Za slađe snove

Gricni kategoriju