Pad Sistema

Pad Sistema

Dosta je eskalacije nasilja. Vrijeme je za eskalaciju samoobrane. Nasilnici - be - gone!

Ne, odrastanje uz kompjutorske igre nas nije učinilo nasilnima. Doduše, nije nas baš niti naučilo samoobrani koja je dobrodošla kad povampireni nasilnici navale! (Više nekako gledamo u gornji lijevi ugao koliko nam je još života preostalo.)

I što sada? Kako dalje? Ima li lijeka? Ma naravno, samo se javiti u Malu školu ruskog Sistema (tj. Systema, ali to će vas sve naučiti u toj školi) i za tili čas će vas preplaviti želja za citiranjem popularne narodne mudrosti: "Mučko đubre!" svakom svadljivom pijancu, nasilnom žicarošu, lokalnom prodavaču cigli (kod kojeg ste se do tad redovito opskrbljivali repromaterijalom) pa čak i mrkom dobermanu koji vreba iz mraka nečijeg dvorišta.

Priznajte, da se nađete u situaciji gdje je primjena sile neupitna, ne bi li bilo zgodno primijeniti poneke vještine ruskog Systema i imobilizirati nasilnu bitangu na način da mu/joj ne nanesete ozbiljniju trajnu ozljedu, ali mu dobrano urušite ugled među kolegama? Jedan dobro odmjeren udarac plasiran majstorstvom Chucka Norrisa i fućkajući odjavnu špicu Walkera (onog kojem u radnoj knjižici piše: "Teksaški rendžer") odšetati u sumrak zvuči neprocjenjivo.

Odjavna špica nasilništva

Samo pazite da vas miris pobjede ne ponese na tamnu stranu!

Ocijeni članak:

Prosjek: 3.7 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Što je potrebno za prolaznu ocjenu?
Malezijski tapir - Marjorie
Bežični USB miš
Volim kad me gaze!
Pomoć za iPhone
Narukvica za spas
Cvijeće mamino
Zaleđena stakla
Šah mat
Sviraj Miško
Životinjski početak života
Čokoladno osvježenje
SVIJET LEDENOG ČAJA
Boje   su   u   nama
Udubiti se u povrće

Gricni kategoriju