Ožujsko limun - osvježenje za većinu prigoda

Ožujsko limun - osvježenje za većinu prigoda

Kada se nađete "zabetonirani" u ljetnoj prometnoj gužvi ili nakon iscrpljujuće rekreacije (npr. maratonski šah u parku), a svjesni ste da led-ledena pivica za kojom žudite svojim cijelim DNK zapisom nije prihvatljiva opcija - IMAMO RJEŠENJE!

Ožujsko Limun, ili kako nam jedan od "Zakona o svježini" govori - potpuna 24-satna svježina za svakog muškarca! Probali smo, doduše ne u pravom ''ultimate 24h'' testu, nego na kraće staze, ali sve smo dobro shvatili. Svježe, lagano i ako je dobro ohlađeno - izuzetno osvježavajuće. Svi bruje o pivu s dodatkom voćnog soka. Zašto, kad već postoji pivo za one željne takvog osvježenja i voćni sok za one koji baš i nisu pivopije? Pa prvenstveno zbog toga jer "gađa" obje strane, odnosno oba ukusa - smanjene je gorčine, ali i alkohola. S druge strane kao neki lagani koktelčić prija i za najvećeg podnevnog sunca (puno bolje nego da, kao neki, nakon kratke stanke za osvježenje pod pivničkim suncobranom oteturate doma poput ranjene antilope).
Ožujsko limun - osvježenje za većinu prigoda
Uopćeno - priča o pivu s dodatkom je puno starija nego što smo do ovog proljeća znali - germanski narodi već duuuuuuuuuuuuuugo vremena miješaju svakojake kombinacije. Dvije najpopularnije su RADLER - kombinacija piva i soka od limuna ili naranče, te DIESEL - kombinacija piva i kole. Nepretenciozno nastupivši kao lagano osvježenje za sve (ili gotovo sve) prigode Žuja Limun nema želju ostaviti pivopije bez daha, nego osvježiti prašnjava grla onih željnih kvalitetnog osvježenja. Mislimo da su uspjeli! Dva posto je sasvim dovoljno alkohola da namignete gospodični na plaži, a da istovremeno nakon dvije runde ne padnete ničice pred užarenim suncem. Pametnom dosta. Okus? Miris? Dovoljno dobar da ćete naručiti još čim ugledate konobara - limunada za odrasle s ''aman-taman'' količinom CO2 (nema suza u očima, a ni dojma da pijete nešto što je ostalo nakon sinoćnjeg tuluma), voćnim mirisom i osvježavajućim okusom!
Žuja Limun - limunada za odrasle

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.7 (14 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Šah mat
Djelomično oblačno
Crtež na ploči
Dan i noć
Slobodno vrijeme Dartha Vadera
Kamen po kamen - BMW?
Jesam li ugasila plin?
Đe si/di si?
Najugroženije životinjske vrste u 2012.
Zna crtati i točka
Naočale za auto
Stolac ili tron?
Ken Block je totalno skrenuo...
Kako bit' fit?
Surf's up (there)

Gricni kategoriju