Opojna izložba

Opojna izložba

Meksiko ima muzej u kojem bi i kvartovski Gogo-drogo poželio zaslužiti penziju. Sve što mu nedostaje (osim nekoliko zuba) je tečni španjolski.

Ovaj privatni muzej otvoren 1985. godine u Mexico Cityju i to samo za vladine dužnosnike, diplomatske predstavnike, vojne kadete pred diplomom i povremeno odabrane novinare. U početku se radilo o maloj prostoriji s nekoliko eksponata, a sada kustosi troše više đonova nego tortilja mjesečno.

Neki od eksponata sadašnjeg muzejskog postava su: marihuana, kokain, amfetamini (naravno u staklenim posudama s odgovarajućim opisom), ali osim širokog spektra opijata posjetitelji mogu vidjeti i zaviriti i u običaje i logistiku svijeta šverca droge. Prikazani su pripadnici narko kartela sa svojim osebujnim razmetnim stilom (zlato je uvijek in), različiti (razotkriveni) načini šverca opijata, ali i policijska sredstva sprečavanja uzgoja i krijumčarenja droge. Na 3-D mapi strelice prikazuju najčešće rute kojima se karteli služe u prebacivanju "robe" iz Južne u Sjevernu Ameriku.

Milijunski iznosi su u džepu i nakon zlatne kopče za remen

Meksička vojska i policija u borbi protiv krijumčara zaplijenila je 443 aviona, 14,622 vozila, 43,118 komada raznog oružja i 113,990,520$ u gotovini.

"Vaš sin je zlatni dečec suseda Juanita"

______________________________________________________________________________________________________

Sviđa Vam se? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.9 (14 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Lisica oko vrata bez pucnjave
1 sendvič dovoljan za 2 obroka
Div među igračima
Kockasta umjetnost
Bolje golubu na grani nego sokolu na Wimbledonu
Leffe Blond - Trapistički način osvježenja
Kava s micom
Retro fitness
Zaštita prava na sendvič
Švicarski Bubnjari
Lagan kao pero
Lamborghini Ankonian - dostavno vozilo
U čem' je problem?
Blistav i slaninast osmijeh
A koja si ti?

Gricni kategoriju