Opojna izložba

Opojna izložba

Meksiko ima muzej u kojem bi i kvartovski Gogo-drogo poželio zaslužiti penziju. Sve što mu nedostaje (osim nekoliko zuba) je tečni španjolski.

Ovaj privatni muzej otvoren 1985. godine u Mexico Cityju i to samo za vladine dužnosnike, diplomatske predstavnike, vojne kadete pred diplomom i povremeno odabrane novinare. U početku se radilo o maloj prostoriji s nekoliko eksponata, a sada kustosi troše više đonova nego tortilja mjesečno.

Neki od eksponata sadašnjeg muzejskog postava su: marihuana, kokain, amfetamini (naravno u staklenim posudama s odgovarajućim opisom), ali osim širokog spektra opijata posjetitelji mogu vidjeti i zaviriti i u običaje i logistiku svijeta šverca droge. Prikazani su pripadnici narko kartela sa svojim osebujnim razmetnim stilom (zlato je uvijek in), različiti (razotkriveni) načini šverca opijata, ali i policijska sredstva sprečavanja uzgoja i krijumčarenja droge. Na 3-D mapi strelice prikazuju najčešće rute kojima se karteli služe u prebacivanju "robe" iz Južne u Sjevernu Ameriku.

Milijunski iznosi su u džepu i nakon zlatne kopče za remen

Meksička vojska i policija u borbi protiv krijumčara zaplijenila je 443 aviona, 14,622 vozila, 43,118 komada raznog oružja i 113,990,520$ u gotovini.

"Vaš sin je zlatni dečec suseda Juanita"

______________________________________________________________________________________________________

Sviđa Vam se? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.9 (14 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Tihopiš
Zračni krug moći
Najbizarnije tjelesne modifikacije
Bum tras povrće!
Obucimo lišće!
Izum po mjeri šeprtlje
Prošlost testira sadašnjost
Rođendanska osmosmjerka
Ogledalo, ogledalce moje
Munjeviti Gricko
Ružičasto jezero
Koliko otključaja na sat?
Muzika u glavi
Nestašna maca
Mace manekenke

Gricni kategoriju