Najjeftiniji avionski letovi

Najjeftiniji avionski letovi

Postoje klasične aviokompanije sa svojim ponudama letova. Pored njih na nebo su se ugurale aviokompanije novog doba, tzv. niskobudžetni prijevoznici, koji nude letove po cijenama prvotno rezerviranim za veliku mjericu kestena. Sada stižu letovi koji dodatno spuštaju cijene i podižu kutove usana!

Letovi koje smo spomenuli nisu povezani ni s jednom aviokompanijom, ali njihov slobodarski duh upravo je ono što svi "piloti", "kontrolori leta" i "potencijalni putnici" od njih uopće i zahtijevaju. Putnički avion od papira iz uređaja za faksiranje, raketa od lista bilježnice iz matematike ili bombarder prenamijenjenog zapisnika A4 formata spremni su za let bez dosadnih rulanja po pisti. Oni ne traže redovito održavanje jer rigorozna procedura nalaže da se i nakon najmanjeg kvara bacaju u reciklažu i zamijene novijim modelima. Eventualne zamjerke koje im se mogu spočitati su udaljenost koju mogu prevaliti nakon uzlijetanja i poneki propust po pitanju proporcija. Konstrukcija je individualnog karaktera, dok je motorizacija napredovala zahvaljujući ekipi iz Tailor Toysa.

 Power Up kit za nadgradnju aviona od papira

Uuuuuuu, sve je tu!

Jednostavnost ovog avionskog motora jamči mu kompatibilnost s većinom zamislivih dizajna papirnatih letjelica. Svih 90 sekundi koliko traje jedan let s propelerom stajat ćete s otvorenim ustima i očiju uprtih u nebo. Osim toga, kako se to popularno kaže: "Ako naručite odmah...", dobit ćete priliku za nebrojeno letova, jer ovaj se komplet sastoji od motoriziranog propelera i svojevrsnog punjača (radi pomoću tri AAA baterije) navedenog propelera. Let traje 90, a punjenje za novi let oko 20 sekundi!

Pogonski sklop

Avion je spreman za prvo polijetanje

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Pirati s mliječnim zubima
Djelomično oblačno
Vanpansionska ponuda - 2. dio
Vrijeme vinila - sviraj miško!
E, baš si dijete!
Zviždo
Daj odgrebi
Ras-te-za-nje
Bojanke za (veliku) djecu
Nuklearni lunapark
Sklekovi pod 90°
Avanture Gospodina Muhe
Zaključana ljubav
Brkata šalica
Ukazanje na tostu

Gricni kategoriju