Najčišći test osobnosti

Najčišći test osobnosti

Koje su Vaše glavne kvalitete ili mane? Saznajte koliko znate o svom karakteru u najčišćem testu osobnosti!

KOSA

Oni koji prvo peru kosu su umjetnički tip. Sanjarenje je vaš hobi, ali možete postići ono što većina drugih  ne može. Nedostaje vam posvećenosti ciljevima, ali ste spremni neumorno raditi da ostvarite željene ciljeve. Novac vam nije važan. Prijatelji su vam odreda intelektualci i/ili kolege umjetnici. Krasi vas kvaliteta najboljih ljubavnika jer ste uvijek spremni istraživati i zadovoljavati partnera. Talent je vaša glavna snaga. Životnog partnera potražite među onima koji su izabrali ''prsa''.

PRSA

Oni koji prvo peru prsa su praktičari. Jednostavni ste i ne okolišate. Za Vas je praktičnost od najveće važnosti. Mrzite biti ometani kada se koncentrirate i nestrpljivi ste s ljudima koji ne vide stvari na isti način kao Vi. Dobri ste ljubavnici i spremni probati nove stvari. Vaši najbolji partneri u životu biti će oni koji su izabrali ''kosu''.

PAZUSI

Oni koji prvo peru pazuhe su pouzdani i marljivi. Općenito ste vrlo popularna i prizemna osoba i spremni ste pomoći drugima. Kao da vas prati nevolja u koju imate tendenciju nanova upadati iz razloga što loše procjenjete ljude, odnosno jesu li njihove namjere prema Vama iskrene ili ne. Radišan ste tip s prosječnim talentom. Parnere birajte među onima koji prvo peru ramena.

LICE

Za one koji prvo peru lice novac je vrlo važan i spremni su učiniti sve da ga dobiju. Integritet i dostojanstvo pritom nisu važni. Mislite da prijatelji postoje da vam budu od koristi i da je život jedna velika gnjavaža. Drugi vas ne razumiju, ali vama do toga nije niti malo stalo. Sebična ste i egocentrična osoba. Ljubavnu snagu i užitke crpite od vašeg partnera i ne pružate ništa zauzvrat. Vaši najbolji partneri u životu biti će oni koji su odabrali ''ostalo''.

RAMENA

Oni koji prvo peru ramena vrlo su odgovorni. Dajete sve od sebe u svemu što radite. Smatraju vas oholim jer često provodite vrijeme u samoći. Stvarate doživotna prijateljstva s ljudima, jednom kad vas upoznaju. Novac i moć vas ne privlače pretjerano. U ljubavi ste vjerni. Idealan partner vam je osoba koja prvo pere pazuhe.

OSTALO

Oni koji prvo peru ''ostale'' dijelove tijela su vrlo osrednji. Nedvojbeno je da imate svoje vrijednosti, ali ih drugi teško primjećuju. Duboko unutra ste vrlo dobra osoba s malo mana. Vrijeme vam je da se odlučite živjeti s malo više avanturističkog duha. Prezentirajte svoje potencijale drugima. Ključ poboljšavanja odnosa s drugima je isticanje vlastitih kvaliteta, a ne puko skrivanje nedostataka. Sveukupno ste prosječan ljubavnik - dok ste u mašti strastvni i intuitivni, u praksi vas strah od neuspjeha sprečava da to i isprobate. Vaš idealan partner odabrati će ''lice''.

Najčišći test osobnosti

  
 

 
 


 
Ok, ali što je s gospodinom Smrdljivkom iz lokalne teretane? On je samo jedan od brojnih stereotipa koje tamo možete susresti, a želite li znati tko su ostali kliknite na sliku ispod ovog teksta i saznajte u članku Teretana (ni)je za svakoga!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.7 (29 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Džepni prijatelji
Ciferšlus
Strah od letenja
Ledenije nego u JAR-u
Kratka povijest svijeta
Najgluplje tetovaže
Igla i konac
Dječak sa žigicama
Cvjetna eksplozija
Čokoladni radni dan
Šaraj po zidu!
Bejzbol kao umjetnost
Poljoprivredni tepih
Od stoljeća sedmog
Vanpansionska ponuda - 1. dio

Gricni kategoriju