Najbolji sirevi i salama u gradu

Najbolji sirevi i salama u gradu

Život može biti dovoljno gorak i bez da si uskraćujete slatkiše, posebno čokoladu! Ako vas ipak pomalo muči što vam je čokolada najbitniji obrok u danu – predlažemo konzumaciju: ČOKOLADNIH SIREVA, SALAMA, PA ČAK I JAJA! Mi nećemo nikome reći, a ne morate niti vi!

Naravno da ćemo svima reći i to na sav glas i besramno musavi od čokolade! Što je to tako ekstremno novo i fino u čoko-svijetu? Čokoladnica i čokolaterija ''La Chocolate'' od sada u ponudi ima najpoznatije stanovnike sendviča i najzaraznije grickalice - sir i salamu u čokoladnoj verziji! Priznajte, novost zanimljiva čak i onima koji nisu ludi za sirevima! Rukom rađeni od najbolje bijele čokolade u ponudi su sir gruvier, popularni ementaler ili pak svima poznati parmezan. Ponuda je upotpunjena salamom od čokolade punjene  kremom od lješnjaka i uvaljane u šećer. Mmm,za prste polizati! Svaki pravi gurman zna da uz vrhunski sir i salamu odlično paše i poneko kuhano jaje. Bez brige, i na to su mislili - jaja su napravljena kao i sir - od najbolje bijele čokolade!


Ovi zanimljivi novi, a opet tradicionalni ukusni ''naresci'' mogu se nabaviti zasebno ili u poklon paketu ''La Chocolate'' s drvenom daščicom. Želite li izbjeći osjećaj krivnje nakon što ste cijelu večer uživali gledajući omiljene filmove i serije uz nove slatke delikatese iz kuće čokolade ''La Chocolate'', postoji jednostavno rješenje – spremite i sir i salamu i jaja, pa čak i daščicu i neki nožićak u košaru za piknik pa odvedite svoju bolju polovicu na čoko-piknik. Jedino što  možemo reći je da će biti - BAŠ SLATKO! Sigurni smo da će vam se ovi slasni čokoladni zalogajčići svidjeti kao i nama!

U Gricnijevom stilu i ovaj smo put za vas, dragi čitatelji, pripremili prigodne poklone! U suradnji s čokoladnicom'' La Chocolate'' poklanjamo čak pet slatkih paketića! U darivanju možete sudjelovati na dva načina - pošaljite nam na info@gricni.com mail s naslovom ''La Chocolate'', vašim podacima i odgovorom na pitanje: ''Gdje možete pronaći ''La Chocolate'' prodajna mjesta?'' (odgovor saznajte OVDJE); ili u komentaru ispod najave ovog članka na našem Facebook profilu napišite rečenicu koja glasi:"La Chocolate Čokoladnica i Gricni mi poklanjaju slatki paketić! Pritom u tom komentaru označite (''tagirajte'') La Chocolate Čokoladnicu i Gricni. Dva paketića poklonit ćemo najsretnijim ''fejsbukovcima'', a tri najsretnijim pošiljateljima maila! Prijave primamo do 10. lipnja u ponoć. Sretno! (Napomena: nagrade se moraju preuzeti na prodajnom mjestu.)

Dobitnici slatkih paketića su Sanja Stupar, Daniel Kladnik i Sanja Krnić Bastać putem maila, a Ivan Bernat i Dragica Bakarić putem Facebooka! Molimo Ivana i Dragicu da nam na info@gricni.com pošalju svoje podatke, a sve dobitnike ćemo kontaktirati oko preuzimanja nagrada!

______________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (6 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Ne diraj MEDU dok spava
Kockasti mozaik
Odmor za oči
Sunglasses for the Jilted Generation
Bolje golubu na grani nego sokolu na Wimbledonu
Najgluplji poslovi
Životinjski Bodies Revealed
Veliki ljetni hit
(Ne)ljubitelji automobilističkih poslastica
I divovi vole...
Protector tricikl za žene i djecu
3D budućnosti
Kokologija - Japanski test osobnosti
LEGO razbojnici
Globalna opasnost

Gricni kategoriju