Najbolji sirevi i salama u gradu

Najbolji sirevi i salama u gradu

Život može biti dovoljno gorak i bez da si uskraćujete slatkiše, posebno čokoladu! Ako vas ipak pomalo muči što vam je čokolada najbitniji obrok u danu – predlažemo konzumaciju: ČOKOLADNIH SIREVA, SALAMA, PA ČAK I JAJA! Mi nećemo nikome reći, a ne morate niti vi!

Naravno da ćemo svima reći i to na sav glas i besramno musavi od čokolade! Što je to tako ekstremno novo i fino u čoko-svijetu? Čokoladnica i čokolaterija ''La Chocolate'' od sada u ponudi ima najpoznatije stanovnike sendviča i najzaraznije grickalice - sir i salamu u čokoladnoj verziji! Priznajte, novost zanimljiva čak i onima koji nisu ludi za sirevima! Rukom rađeni od najbolje bijele čokolade u ponudi su sir gruvier, popularni ementaler ili pak svima poznati parmezan. Ponuda je upotpunjena salamom od čokolade punjene  kremom od lješnjaka i uvaljane u šećer. Mmm,za prste polizati! Svaki pravi gurman zna da uz vrhunski sir i salamu odlično paše i poneko kuhano jaje. Bez brige, i na to su mislili - jaja su napravljena kao i sir - od najbolje bijele čokolade!


Ovi zanimljivi novi, a opet tradicionalni ukusni ''naresci'' mogu se nabaviti zasebno ili u poklon paketu ''La Chocolate'' s drvenom daščicom. Želite li izbjeći osjećaj krivnje nakon što ste cijelu večer uživali gledajući omiljene filmove i serije uz nove slatke delikatese iz kuće čokolade ''La Chocolate'', postoji jednostavno rješenje – spremite i sir i salamu i jaja, pa čak i daščicu i neki nožićak u košaru za piknik pa odvedite svoju bolju polovicu na čoko-piknik. Jedino što  možemo reći je da će biti - BAŠ SLATKO! Sigurni smo da će vam se ovi slasni čokoladni zalogajčići svidjeti kao i nama!

U Gricnijevom stilu i ovaj smo put za vas, dragi čitatelji, pripremili prigodne poklone! U suradnji s čokoladnicom'' La Chocolate'' poklanjamo čak pet slatkih paketića! U darivanju možete sudjelovati na dva načina - pošaljite nam na info@gricni.com mail s naslovom ''La Chocolate'', vašim podacima i odgovorom na pitanje: ''Gdje možete pronaći ''La Chocolate'' prodajna mjesta?'' (odgovor saznajte OVDJE); ili u komentaru ispod najave ovog članka na našem Facebook profilu napišite rečenicu koja glasi:"La Chocolate Čokoladnica i Gricni mi poklanjaju slatki paketić! Pritom u tom komentaru označite (''tagirajte'') La Chocolate Čokoladnicu i Gricni. Dva paketića poklonit ćemo najsretnijim ''fejsbukovcima'', a tri najsretnijim pošiljateljima maila! Prijave primamo do 10. lipnja u ponoć. Sretno! (Napomena: nagrade se moraju preuzeti na prodajnom mjestu.)

Dobitnici slatkih paketića su Sanja Stupar, Daniel Kladnik i Sanja Krnić Bastać putem maila, a Ivan Bernat i Dragica Bakarić putem Facebooka! Molimo Ivana i Dragicu da nam na info@gricni.com pošalju svoje podatke, a sve dobitnike ćemo kontaktirati oko preuzimanja nagrada!

______________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (6 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Skriveni u kocki
Dizajnerske torbice
Sexy kupus
Zmijoljupci, vrijeme je za masažu
Gospodin piksel
Zamjena odjeće - prije i poslije
Najgluplji poslovi
Informatičar svjetskog kalibra
...da i to konačno riješimo
Veselje je budućnost
Pravo na prava!
Koji ti je broj?
Rukovanje za okladu
Sira, putra, vrhnja, mleka, ...
Kol'ko je metar?

Gricni kategoriju