Najbolji avion od papira

Najbolji avion od papira

Mislili ste da ste ''najveća faca'' kada je vaša revolucionarna zračna kočnica na jedinstvenom dizajnu papirnatog aviona u 5.b razredu preletila sigurno 7 metara (ako ne i 7,5)? Možda vam se razred i divio tih 4 minute nakon ''povijesnog'' leta, ali što bi rekli da je ovaj londonski dvojac došao živjeti u vaš grad?

Iako nismo sigurni radi li se ovdje o umjetnosti, novoj vojnoj opremi za ratovanje bez žrtava (osim porezotina na papiru) ili nekom alternativnom pravcu reciklaže, mora se priznati kako su ove papirnate replike ručnog naoružanja uistinu vjerne kopije. Velika sličnost s originalom (osim bijele boje) garantirano će vam pomoći da ''razbijete led'' i započnete prekrasne zanimljive razgovore s novim ljudima (posebno uniformiranim).

Londonski umjetnički dvojac: Martin Postler i Ian Ferguson, kreirao je ovu papirnu repliku AK-47 za potrebe izložbe u 2008.godini, a nakon toga su izradili cijelu seriju (bolje reći arsenal) sličnih umjetnina.

Naoružajte se strpljenjem pa uz pomoć škara i ljepila i sami izradite svoju kolekciju naoružanja jer dosadni inkasator sigurno neće pitati: ''Je li od papira?'. Ako ste pak šeprtlja po prirodi i ako ste na sat likovnog nosili ''šalabahter'', sigurno će vas razveseliti činjenica da londonski momci svoje kreacije nude na prodaju. Za cca 150Kn anti-inkasator uzi biti će vaš (konfete-meci nisu uključeni).

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 3.9 (11 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Majmun radi što majmun vidi
Ma jel ono duh?
LEGO minimalizam
LEDena janjetina
Kamen po kamen
Unutarnja snaga plišanih igračaka
Drugačiji oglasi
Japanska konceptna vozila
Najveći gumeni bomboni na svijetu
Najnoviji M5-ak
Karting na mlazni pogon
Eko bomba
...da i to konačno riješimo
Grubo: Lažni prijatelji
Vrlo naopako

Gricni kategoriju