Najbolji avion od papira

Najbolji avion od papira

Mislili ste da ste ''najveća faca'' kada je vaša revolucionarna zračna kočnica na jedinstvenom dizajnu papirnatog aviona u 5.b razredu preletila sigurno 7 metara (ako ne i 7,5)? Možda vam se razred i divio tih 4 minute nakon ''povijesnog'' leta, ali što bi rekli da je ovaj londonski dvojac došao živjeti u vaš grad?

Iako nismo sigurni radi li se ovdje o umjetnosti, novoj vojnoj opremi za ratovanje bez žrtava (osim porezotina na papiru) ili nekom alternativnom pravcu reciklaže, mora se priznati kako su ove papirnate replike ručnog naoružanja uistinu vjerne kopije. Velika sličnost s originalom (osim bijele boje) garantirano će vam pomoći da ''razbijete led'' i započnete prekrasne zanimljive razgovore s novim ljudima (posebno uniformiranim).

Londonski umjetnički dvojac: Martin Postler i Ian Ferguson, kreirao je ovu papirnu repliku AK-47 za potrebe izložbe u 2008.godini, a nakon toga su izradili cijelu seriju (bolje reći arsenal) sličnih umjetnina.

Naoružajte se strpljenjem pa uz pomoć škara i ljepila i sami izradite svoju kolekciju naoružanja jer dosadni inkasator sigurno neće pitati: ''Je li od papira?'. Ako ste pak šeprtlja po prirodi i ako ste na sat likovnog nosili ''šalabahter'', sigurno će vas razveseliti činjenica da londonski momci svoje kreacije nude na prodaju. Za cca 150Kn anti-inkasator uzi biti će vaš (konfete-meci nisu uključeni).

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 3.9 (11 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Drift motorom
Test osobnosti - četiri glavne karakterne osobine
Kad se male ruke slože!
Daska Deluxe
Svi zombiji Allemagne
Baterije vječnosti
Bez nabora u novčaniku
Strujići
Idealno skuhan čaj
LEGO minimalizam
Sira, putra, vrhnja, mleka, ...
Nissan GT-R GT500
Bik koji sjedi
Zanimanje: VOZAČ BICIKLA
Zdravo za gotovo

Gricni kategoriju