Na javnom mjestu?

Na javnom mjestu?

"Dobra večer, gospodine!", reče ljubazni policajac pogladivši mladića po ramenu svojim ulaštenim pendrekom. Prije nego li se ovaj stigao okrenuti, gospodin u plavom mu je napisao kaznu za remećenje javnog reda i mira!

Kako je moguće da nešto što je do jučer bilo društveno neprihvatljivo, pa čak i zakonski zabranjeno, postane preko noći u potpunosti normalno? Izlazak s koncerta, utakmice ili nečeg trećeg i koračanje prema javnom prijevozu naš mjehur pretvara u poroznu vrećicu koja nam nudi dvije mogućnosti - isprazniti ili puknuti! Ponuđene opcije nam ne nude mnogo manevarskog prostora jer je 5 razrjeđenih piva izglasalo izlazak iz zajednice s tost sendvičem! I što onda? Odvojiti se od gomile koja ide u istom smjeru i u improviziranom toaletu tražiti "spas"! Bilo kako bilo, iz gomile će se začuti mrmljanje:"A di si tu naš'o..." Dame i gospodo - nikad više! Barem ako gradske vlasti odluče instalirati spasonosno rješenje u vidu P-Tree-a.
P-tree je ekološki prihvatljivo rješenje od reciklirane plastike s odvodom koji se jednostavno spoji, a daje Vam osjećaj mokrenja u divljini! (Nismo probali, ali tako tvrdi dizajner Sam van Veluw.) Kratko objašnjenje bilo bi - pisoar na drvetu po cijeni od 245 eura. Ipak, za kraj valja napomenuti da je ovaj izum iznimno diskriminirajući jer dizajner nije ponudio neki oblik čučavca za pripadnice nježnijeg spola, a isto tako zabranjeno je razmišljati kako je nastalo to blato koje Vam se zaljepilo na cipelu! Pošto smo mi u Gricni ekipi podijeljenih mišljenja o ovoj ideji, pozivamo Vas da komentirate na našem Facebook profilu!


Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Apstraktna tetovaža
35 u 2
Topli prsti online
Bugatti Type za bogate tipove
Bojanje jaja
Šašave šalice
Najugroženije životinjske vrste u 2012.
Bedž mp3
Svijet u kvaki!
Naribaj čistoću!
Oglas na mjestu
Test osobnosti - ovisno o položaju ruku
Inke, Maje i Vanzemaljci?
Vidjeli smo sve!
Koliko zona - toliko vrijediš

Gricni kategoriju