Na javnom mjestu?

Na javnom mjestu?

"Dobra večer, gospodine!", reče ljubazni policajac pogladivši mladića po ramenu svojim ulaštenim pendrekom. Prije nego li se ovaj stigao okrenuti, gospodin u plavom mu je napisao kaznu za remećenje javnog reda i mira!

Kako je moguće da nešto što je do jučer bilo društveno neprihvatljivo, pa čak i zakonski zabranjeno, postane preko noći u potpunosti normalno? Izlazak s koncerta, utakmice ili nečeg trećeg i koračanje prema javnom prijevozu naš mjehur pretvara u poroznu vrećicu koja nam nudi dvije mogućnosti - isprazniti ili puknuti! Ponuđene opcije nam ne nude mnogo manevarskog prostora jer je 5 razrjeđenih piva izglasalo izlazak iz zajednice s tost sendvičem! I što onda? Odvojiti se od gomile koja ide u istom smjeru i u improviziranom toaletu tražiti "spas"! Bilo kako bilo, iz gomile će se začuti mrmljanje:"A di si tu naš'o..." Dame i gospodo - nikad više! Barem ako gradske vlasti odluče instalirati spasonosno rješenje u vidu P-Tree-a.
P-tree je ekološki prihvatljivo rješenje od reciklirane plastike s odvodom koji se jednostavno spoji, a daje Vam osjećaj mokrenja u divljini! (Nismo probali, ali tako tvrdi dizajner Sam van Veluw.) Kratko objašnjenje bilo bi - pisoar na drvetu po cijeni od 245 eura. Ipak, za kraj valja napomenuti da je ovaj izum iznimno diskriminirajući jer dizajner nije ponudio neki oblik čučavca za pripadnice nježnijeg spola, a isto tako zabranjeno je razmišljati kako je nastalo to blato koje Vam se zaljepilo na cipelu! Pošto smo mi u Gricni ekipi podijeljenih mišljenja o ovoj ideji, pozivamo Vas da komentirate na našem Facebook profilu!


Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Trebaju li maškare biti pristojno odjevene?
Urbana trokolica
Najopasnije životinje i njihove čudne navike
Ako volite lampice
Chuck Norris vs Leonidas
Kombi izlazećeg sunca
Gricni dosadu
Chillout Sun Boxes
Gricnimanija
Slika ili fotka?
Prije nego što umrem...
Kockasti mozaik
Kako vrijeme leti
Luka i igara
Ken Block je totalno skrenuo...

Gricni kategoriju