Multipraktik

Multipraktik

Iako se muški dio populacije i dalje žustro protivi činjenici da žene, za razliku od njih, mogu obavljati više poslova istovremeno, svakodnevica nam služi kao nepresušno vrelo primjera koji potvrđuju tu činjenicu. Svjesna važnosti ženske multipraktičnosti u modernom svijetu, ruska dizajnerica Nikita Buyanov svojim je radom odlučila omogućiti daljni razvoj te ženske vrline...

U suradnji s već spomenutom dizajnericom tvrtka Intel/Hewlett Packard izdala je seriju laptopa namijenjenu isključivo ženama. Svim muškarcima poručujemo da ostatak članka čitaju na vlastitu odgovornost!

HP Chameleon

Kao što se i iz njegovog imena može zaključiti, vanjska površina ovog prijenosnog računala prilagođava se njegovu okruženju. Chameleon je opremljen s tri kamere pomoću kojih se analizira trenutno okruženje i zbog čega više nikada ne morate brinuti ide li vam laptop uz novu haljinu ili tapete u dnevnoj sobi.

HP Eco

Neke od zanimljivijih karakteristika ovog laptopa su solarne ćelije koje koriste sunčevu energiju za punjenje računala, čitač bar kodova koji vam može biti od velike koristi pri mjesečnoj kupnji namirnica te narukvica za mjerenje rastućih vrijednosti vašeg pulsa i krvnog tlaka dok stojite u kilometarskom redu za blagajnu.

HP Fitness

Ako zbog silnog stresa imate problema s težinom, onda je ovo laptop za vas! Fitness je dizajniran da olakša kontolu težine - svaki put kad ga zaklopite, on se magično pretvara u vagu pomoću koje možete lako provjeriti koliko ste kilograma izgubili nakon glačanja suprugovih košulja! Uz laptop također dolazi i narukvica koju možete koristiti za mjerenje svega i svačega tokom drugih sportskih aktivnosti kao što su brisanje prašine, pranje suđa i usisavanje.

HP Make-Up

Teško je živjeti u svijetu koji od vas traži da budete savršena supruga, majka, kućanica i zaposlenica, a da pritom izgledate kao da ste netom sišli s modne piste. Srećom, naša je dizajnerica mudro doskočila i tom problemu! Zaslon ovog laptopa jednostavno se pritiskom na tipku pretvara u zrcalo, a laptop sadrži i ladicu s puderom, sjenilom i rumenilom te revolucionaran printer za nokte kako biste u pauzi između dva sastanka lako i brzo popravili frizuru, šminku i oguljen lak s noktiju.

HP Mama

Ovo je računalo neslomljivo i otporno na vodu što će sve prave mame znati cijeniti! Osim toga Mama uključuje i 3D pomični zaslon, te dvije bluetooth kamere s pojačalom signala pomoću kojih možete lako pratiti kretanje svoje dječice po parku dok vi na klupici bezbrižno dovršavate poslovni projekt. Uz laptop dolaze i dvije narukvice koje vas automatski upozoravaju na to da su se vaši znatiželjni potomci previše udaljili od vas.

HP Perfume   

Prednosti ovog laptopa su da se on po vašoj želji može pretvoriti u lampu ili osvježivač zraka. Različiti uzorci mirisa mogu se downloadati i pomiješati s osnovnim mirisom koji laptop sadrži. Ova funkcija može biti od neizmjerne važnosti kad vam suprug u stanu organizira gledanje utakmica sa svojim prijateljima! (Svi znamo kakve nuspojave takvo druženje izaziva!)

HP Nobag

Ovaj laptop odlično će poslužiti ženama koje u svojim torbama zbog ogromne količine prijekopotrebnih stvari koje svaka žena treba uvijek imati pri ruci (rašpica za nokte, stari računi, kemijske sa šljokicama, pola krafne, rezervne čarape...) nemaju dovoljno prostora za laptop standardnih dimenzija. OLED tehnologija omogućila je da zaslon ovog laptopa bude savitljiv, a u stvarnosti neuništiv! Monitor i tipkovnica napravljeni su od stakla i osjetljivi su na dodir.

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (15 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Gricni pakiranja
Vrijeme vinila - sviraj miško!
Hranjiva umjetnost
Šteta ju je bacit!
Manipulacije fotografijom
Vjeveračka!
Podvodni art eksponati
Kako ispeglati košulju?
Peti element
A koja si ti?
Kap po kap - klik po klik
Test osobnosti - ovisno o položaju ruku
Sim-tam
Nokautirani konjić
On je 1 svi ostali 0

Gricni kategoriju