Moderno meso

Moderno meso

Obucite vaše najbolje odijelo, stavite šešir i krenite u obližnju mesnicu. Tako bi uskoro mogla izgledati nabava mesa, ako se i drugi povedu za primjerom iz Sydneya...

U centru grada, gdje ulice nude idealne prostore za butike i kafiće, pronađe se i mjesto za najčudnije stvari. Jedna od takvih je i ova super-cool mesnica. Otac i sin Vic i Anthony Puharić (Puharich) čine duo koji stoji iza ovog mesa premium kvalitete, a Victor Churchill je prva i trenutno jedina mesnica koju su otvorili. Oni su dobavljači mesa za neke od najboljih restorana u Australiji, Kini i Singapuru.
Moderno meso
Na ovome mjestu u centru Sydneya postoji mesnica od 1876. godine, tako da je to bila prigodna lokacija za Puharićevu modernu mesnicu. Kako bi realizirali svoju viziju, unajmili su lokalne dizajnere iz tvtke Dreamtime Australian Design koji su projektirali brojne restorane i barove širom svijeta. Mesnica izgledom podsjeća na filmove Tima Burtona, kombinirajući pritom tradicionalne i moderne elemente. ''Ovo je bio prvi takav Dreamtimeov projekt - bio je presočan da bi ga odbili,'' rekao je direktor tog australskog dizajnerskog ureda Michael McCann.
 


Ova mesnica sadrži toliko unikatnih, ručno izrađenih i ekskluzivnih elementa da ih je moguće upiti jedino stvarnim posjetom. Provocira, intrigira i zabavlja kupce svojim drugačijim izgledom. Počevši od fasade s dvostrukom, rashladnom vitrinom za razgledavanje uvijek svježih komada mesa, do bakrenih stalaka s kojih vise suhomesnati proizvodi.


Ocijeni članak:

Prosjek: 4.1 (7 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

BMW u boji
Pali pilu!
Naoštrimo noževe, posadimo trnje
Veliki ljetni hit
Bo-Taoshi ili japanski Hrkljuš!
Pravo na prava!
Uljuljano popodne
Bonsai - glazbena umjetnost
Atomska gljiva
Zračni pojas
Karta gravitacije
Poljoprivredni tepih
Karting na mlazni pogon
Mamini - bolji nego bakini (čajni keksići)
Svemirsko putovanje za početnike

Gricni kategoriju