Mljac ili bljak?

Mljac ili bljak?

Svi pjevaju o potrebi izbacivanja duboko pržene hrane s naših jelovnika, ali što je s onim trenucima kada žudimo za slasnim i masnim obrokom? Teksašani daju svoje prijedloge i proglašavaju pobjednika natjecanja u friteziranju. Jeeee-haaa!

Navodno nema kraja namirnicama koje mogu biti pržene u dubokom ulju. Teksašani se u SAD-u nameću kao ne samo najveći uživaoci u jelima s roštilja, nego i iz friteza. Na državnim sajmovima organiziraju se natjecanja u pripremi izmišljotina u dubokom ulju, a te izmišljotine su zbilja vrlo maštovite. Pripremite srčane zaliske za jednog od natjecatelja - duboko prženi putar! Abel Gonzales vlasnik je gastro-kreacije koja još nikome nije pala na pamet.
duboko prženi putar
Nije to previše čudno za ovog bivšeg kompjutorskog stručnjaka, koji je ostavio taj posao kako bi se posvetio natjecanju na državnim sajmovima. Osvojio je tri od zadnja četiri natjecanja i to s: duboko prženim kolačićem (Texas Fried Cookie Dough), duboko prženim sendvičem od kikiriki maslaca, želea i banane (Fried Peanut Butter, Jelly, and Banana Sandwich) i duboko prženom kolom (Fried Coke), tako da je prženje putra samo logična nadgradnja, hm..
uboko prženi sendvič od kikiriki maslaca, želea i banane
duboko pržena kola
Na vama je da prosudite jeste li u stanju zadržati zdravlje i dobar izgled jedući ovakve delicije

ili je vrijeme za sjesti, razmisliti o posljedicama takve prehrane i krenuti na dobru, staru, provjereno zdravu blitvu i ribu.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (6 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Brza hrana iz Japana
Zdrav, fit i šminka prijevoz
Napadni ritam
Yeah, baby, yeah
Drveni kompjuter iz Rusije
Meka i paperjasta
Tigar i zmaj (čitaj: puran)
Kokoš ili jaje?
BMW u boji
Silazi kad ti kažem!
KidRex
Čudovište kao tepih?!
Zmijoljubac
The peraja
Vanpansionska ponuda - 2. dio

Gricni kategoriju