Mamini - bolji nego bakini (čajni keksići)

Mamini - bolji nego bakini (čajni keksići)

Mama vs. baka stara je bitka kad je riječ o domaćoj kuhinji. Baka je uvijek bila dva koraka ispred, ali sada mama uzvraća udarac! (Figurativno, naravno.)

Mamini čajni keksići sve su što nam treba da povjerujemo kako je čudo ipak moguće. Mamini su postali bolji nego bakini!

Mamini - bolji nego bakini (čajni keksići)

Prividno jednostavna delicija skriva puno više aduta nego što bi se u prvi mah pomislilo. Od čajnog keksa oduvijek se tražio karakter. Pod time naravno mislimo na njegovu tvrdoću - dovoljno mekan za žvakanje, ali otporan na umakanje u kavu, čaj, kakao ili čak votku!

Mamini čajni keksi na police prodavaonica stižu mladenački bahato. I to s razlogom - fini su! Poslušajte samo najavu s kojom ulazi u ring i bit će Vam odmah jasno kako s ovim keksom nema šale: "Ne, ja nisam obični čajni kolačić. Nećete me vidjeti uz porculanske mačke i goblene. I sigurno me nećete vidjeti uz čaj od šipka, osim ako nije s rumom. Ili votkom. Jer ja sam keks za po putu, za ruksak. Dam se grickati uz horore. Ja sam prhki komadić sreće prije odlaska u krevet subotom u šest ujutro. Munchies - eto me! Borba hranom - eto me odmah! Ja sam nov, ja sam brz, ja sam Mamini! Čujte kako ričem... OK, hruskam."

Mamini su postali bolji nego bakini!

Na sve navedeno dobro je dodati i posebno priznanje za tvrtku Ragusa d.o.o. - Kosher certifikat za sav asortiman tjestenine. Kosher certifikat za koji znamo da je oznaka kvalitete proizvoda (i to ne samo za Židove, nego za sve) uručio je Glavni Rabin dr.sc. Kotel DaDon 1. kolovoza 2011. godine. 
Ragusa - tjestenina s Kosher certifikatom

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (4 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

V8 peglica
Poznata njuška?
Daj ohladi
BJEŽI S PLAŽE KOLIKO TE NOGE NOSE!
Zombi bundeva
Ninja - ime koje ledi krv u žilama
Primjenjena geografija
Doktor za ljubav
Cvijeće mamino
Bedž mp3
Bez nabora u novčaniku
Pravo na prava!
NE GRICNI molim lijepo
Cvrčkolada
Solowheel vs Unicikl

Gricni kategoriju