Majka te rodila!

Majka te rodila!

Možda naslov zvuči kao kletva, ali riječ je o običnoj zdravorazumskoj konstataciji. Iako muški dio Gricnijevog tima za porođajne muke hrabro tvrdi:"Mi bismo to odradili bez pol' frke", činjenica je da smo hrabri isključivo jer to nitko od nas ne traži!

Prepucavanja na temu što jače boli - porod ili kada te Roberto Carlos pogodi loptom u nježno mjesto, obično završe neriješeno, ali postoje brojne druge rasprave oko poroda koje se često "potegnu". Primjerice, rasprava o utjecaju hladnih zima, nestašici struje ili interneta na natalitet nekog područja. Upravi zato smo sretni što možemo podijeliti s vama istraživanje Matta Stilesa koji je spojio podatke prikupljene na američkom fakultetu Harvard Kennedy i na jednostavan način prikazao koji su rođendani "najpopularniji". Ok, ovo istraživanje je upitno točno za znanstvene debate, ali priznajte da je dobra fora pogledati koliko ste posebni. Najviše je rođenih 19. rujna, a najmanje (gle čuda) 29. veljače i na Božić!

Najčešći datumi rođenja

P.S. Roberto Carlos rođen je 10. travnja i vlasnik je jednog od najjačih udaraca u povijesti nogometa. Član je Top 10 najjačih udaraca koji su rezultirali pogotkom (na 7. mjestu) s pogotkom za Brazil protiv Francuske 1997. godine, a zabilježena brzina tog udarca iznosi 132 km/h.
roberto_carlos_najjaci_udarac 

______________________________________________________________________________

Sviđa Vam se Gricni? Pratite naš Facebook, Twitter i Tumblr!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (3 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Viri iz busije
Auto na ljudski pogon
Bugatti podmornica
I ninje trebaju vješalicu
Rubikova kocka
Zračni krug moći
Fleksibilni umovi
Ludo i nezaboravno
Vrijeme Antun Tuna
Kratka povijest svijeta
Bookmanijak
Auto-moto-duga
Crni sok - Žuti sok
Papica automatik
Kavica, ou-jeeea!

Gricni kategoriju