Magična kugla zvana POWERBALL

Magična kugla zvana POWERBALL

Veliki test malog čovjeka ili mali test velikog izuma. Saznajte sve prednosti treninga kroz igru, zabavu i natjecanje.

Kako početi? Pa ''paljenje'' Powerballa je pomalo specifično. Tko se sjeća legendarnog crtića Pink Panther - posebno epizode gdje pokušava upaliti pentu (vanbrodski motor) povlačenjem špagice kako bi izbjegao pad niz slap? E, identično se pali i Powerball, s tom razlikom da nema straha od pada niz slap.

Powerball pokrećemo energičnim povlačenjem špagice

Dakle, dio s paljenjem je manja briga, a ritmičnost pokreta veća. Teško se pomiriti s činjenicom da je sporedna ruka (čudna definicija, ali shvatljiva ako kažemo dešnjacima – lijeva i obratno) totalni ''otpad''. Barem u početku. Nakon nekoliko dana svakodnevnog ''Powerballiranja'', primjetit ćete kako s obje ruke možete obarati osobne rekorde (provjereno). Za pretpostaviti je da se ovaj moment može smatrati blagotvornim za sve sportaše, rekreativce, kompjuteraše, odnosno praktički sve one koji imaju želju razgibati i ojačati zglobove i tetive na rukama.

Nije bitno za što vam treba snaga u rukama - Powerball će ju definitivno omogućiti

Iako trening može postati preintenzivan, potpuno ste sigurni od sportskih ozljeda

Za svaku bojazan da neće biti dovoljno snage u rukama – nema osnove, jer ona se povećava sukladno danima druženja s ovom magičnom spravom. Razmišljanje da ''veliki mišići'' znače veći broj okretaja isto tako ne stoji. Ritam je bitan. Bitno je napomenuti da intenzitet treninga, odnosno sve njegove elemente određujete sami. Nema opcija 1-2-3 ili slično. Powerball vam vraća uloženi trud i energiju pošteno i konstantno – što je veći broj okretaja na zaslonu to se veći otpor stvara na ruku koja njime upravlja i teže ga je držati. Da vam bude lakše zamisliti o čemu je riječ, jedan od komentara koji se čuo u redakciji je i: ''Kao da mi je netko dao da mu pridržim mali tornado!'' Za manji intenzitet napora dovoljno je usporiti, odnosno zaustaviti kružne kretnje rukom. Kad smo već kod ruku, moramo priznati da nismo niti znali da je muskulatura ruke, pogotovo šake i podlaktice sastavljena od tolikog broja mišića. U našem slučaju očito zanemarenih od pamtivijeka. Ne više. Ova ''čarobna kugla uzela si je u zadatak spartanski utrenirati sve i jedan dostupan komadić proteina južno od ramena!

Sami određujete intenzitet treninga koji vam odgovara

Simpatičan nusprodukt svakodnevnih borbi ukućana za ''high-score'' na digitalnom zaslonu uređaja je i neka nenadana snaga u šaci - nekako kao da dolazi iz centra dlana i širi se prema van. Nismo je bili niti svjesni sve dok nismo uhvatili suzne poglede prijatelja i kolega s kojima smo se ljubazno (i bez žiljenja/škrgutanja zubima) rukovali pri susretu. Hm, znači li to i da će nam se grip pri držanju reketa popraviti? O, da! Hvalimo tu pogodnost gdje god stignemo, pomalo smo i dosadni, ali što ćemo kada smo jednostavno impresionirani. Iako samo rekreativci, dovoljno dugo se bavimo nekim aktivnostima da možemo primijetiti razliku. Badminton – pokretljiviji i „žilaviji“ zglob; tenis – definitivno bolji/čvršći grip, a navedeni trening donosi malo ''baruta'' u servis da ga protivnik zapamti pod nazivom ''BOMBA!'' He, he, he… neka malo razmisli o tome što se događa dok čeka sljedeći servis.

Sve prednosti treninga s Powerballom osjetiti ćete na svakodnevnim aktivnostima

Powerball je prikladna vježba neovisno kojim se sportom bavite

Raspon dostupnih modela biti će dostatan za većinu korisnika

Najveća zamjerka koje se možemo sjetiti je da od Powerballa imaju koristi samo ruke, dok su noge ostale zakinute za dobar trening. KRIVO. Sam uređaj nema funkciju vježbanja skočnih zglobova na nogama, barem dok se ne upari s dodatkom posebno razvijenim za ciljani trening nogu! Iskreno – ne možemo dočekati trenutak kada ćemo isprobati i ovu mogućnost. Znači li to da će nam trčanje, promjena smjera kretanja, planinarenje i hodanje po žeravici postati lakši i zabavniji za toliko %-tnih jedinica koliko napredujemo nakon što Powerballov žiroskop napravi nekoliko krugova po svojim orbitama? Vrlo vjerojatno da hoće!

Gabriela Lodoly Jurlina je bila sretne, a uskoro i jake ruke jer je osvojila Powerball 250Hz Regular! Čestitamo dobitnici i molimo je da nam pošalje svoje podatke! Kako je Powerball kod Vas pobudio veliki interes, dragi ljudi iz Powerballa Hrvatska osigurali su još jedan iz serije svojih proizvoda - Powerball Neon Techno, koji možete osvojiti na Gricniju!

Dragi naši Gricnijevci, od svih Vaših prijava (što na Facebooku, što na mailu) kojima ste nas zasuli, najviše sreće imao je Mario Željković koji je osvojio Powerball Neon Techno! Čestitamo! 

Također, primijetili smo dvije činjenice:

1. Vašu veliku želju za Powerball žiroskopom kao idealnim sredstvom za uklanjanje dosade i problema s upalom karpalnog tunela (bol u tetivama ruku koja nastaje zbog vremena provedenog za tipkovnicom)

2. Pojačanu koncentraciju blagdanskog ugođaja - ukrasi po gradovima, glazba na radiostanicama, kuhano vino na brojnim punktovima!

Sve navedeno natjeralo nas je da kažemo našim prijateljima iz Powerballa Hrvatska: "Dajte još jedan mali Powerballić za našu vjernu publiku!" Nisu se složili! Inzistirali su da Vam radi svih ''likeova'', ''shareova'' i komentara na Facebooku te mailova nabijenih humorom koji su nas pokosili k'o žito poklonimo NAJBOLJI POWERBALL DO SADA - NSD PowerBall Signature Series! Samo ograničena serija je dovoljno dobra za Vas! Ipak je vrijeme darivanja, zar ne?

Prijaviti se možete tako da na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom "PowerBall Signature Series" i svojim podacima najkasnije do subote, 10. prosinca u ponoć. Također se možete prijaviti i na našem Facebook profilu tako da podijelite naš post s fotografijom ''NSD PowerBall Signature Series'' uz komentar "Gricni mi poklanja NSD PowerBall Signature Series"! Kod podjele članka obavezno odaberite opciju "Public" kako bismo i mi mogli vidjeti da ste podijelili članak! Sretno!

Još jednom čestitamo svim dobitnicima Powerballa, uz posebne čestitke Krešimiru Bošnjaku koji je osvojio NSD PowerBall Signature Series! Ostalo je dovoljno vremena da se sretni novi vlasnici ovih revolucionarnih sprava pripreme za nadolazeće blagdane jer se ojačanim rukama lakše barata žlicama i vilicama! Svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.8 (25 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Za bandite i one koji se tako osjećaju
Koka, idi doma!
Nova mobilnost
Planeti skriveni u...
Rukavice za pipkanje
Umjetničke izložbe za mase
Eksplozivna ekspozicija
Slavne životinje
Kamen po kamen
Radijator za noge
Pregaženi zvekani
Konflikt u kuhinji
Jesam li ugasila plin?
Skromna djevojka
Test osobnosti - četiri glavne karakterne osobine

Gricni kategoriju