Lotus i Replica

Lotus i Replica

Taa-daaa! Svi oni koji su čekali i strpljivo slušali obećanja vezana uz Gricni došli su na svoje. "Gricni Offline" nova je rubrika koju s ponosom predstavljamo.

Riječ je o rubrici kojom ćemo vam pokušati dokazati ono o čemu vam mnogi govore, a to je da ima života i izvan interneta! Možda vam se to sada čini k`o trabunjanje i zafrkancija koju ste vidjeli na nekom filmu, ali mi ćemo se potruditi da vam približimo zanimljiva događanja i možda vas barem na trenutak odvojimo od društva omiljenih vam tipaka. Izložbe, predstave, koncerti i slični happeninzi, popraćeni brojnim zanimljivim osobama i grupama ljudi možda i nekoga od vas potaknu na otkrivanje vlastite kreativnosti.

Za početak vam predstavljamo dva mlada zagrebačka benda, koja ćete već ovu subotu, 4. prosinca, imati prilike vidjeti u "akciji". U kinu Mosor stihove i glazbu demonstrirat će Lotus i Replica, dva benda koja uskoro izdaju albume. Lotusu će to biti prvi album, a "iskusna" Replica nastojat će drugim albumom dohvatiti uspjehe svog prvijenca.

Lotus je bez obzira na to da izdaju tek prvi album donekle iskusna skupina zaljubljenika u glazbu. Zajedno, u ponešto izmjenjivanom sastavu sviraju oko 5 godina i izvrsno se nadopunjuju. Vođeni vokalnim duom kojeg čine Filip Kozlica (ujedno i akustična gitara) i Maja Kosanović, ovi će vas pop-rockeri opuštati i uzbuđivati svakom novom pjesmom. U šesteročlanom bendu su još i multi-talentirani Bruno Milanović (bas), Nikola Betica (električna gitara), Dino Zanetti (klavijature) i Marko Vucelja (bubnjevi). Njihov album izlazi za par mjeseci, a najavnu pjesmu "Nestali" možete poslušati na njihovoj Facebook stranici.


Replica je bend kojem je uspjeh bio zagarantiran. Uz tako karizmatičnog pjevača i sjajnu pratnju, ovi zagrepčani bili su sjajna prilika za domaće diskografske kuće, te su u kratkom roku snimili album pod nazivom "Jeftin Trik". Nakon ugodnog prijema od strane publike, počeli su učestali pozivi za nastupe u raznim gradovima. Drugi album očekuje se početkom iduće godine, a nadamo se da će iskustva dobivena nakon prvog albuma iskoristiti kako bi se dodatno poboljšali i tako što kvalitetnije popunili glazbenu scenu. Pod dirigentskom palicom Ivana Šibenika (vokal i gitara), ovaj četveročlani rock bend je u sastavu - Domagoj Cifrek (gitara), Branimir Ivančan (bubanj) i Majkl Jagunić (bass).


Spektakl u kinu počinje u 20 sati, a ulaz je popularnih 20 kuna. Dolazak je potvrdilo preko 300 ljudi, pa vas požurujemo uz riječi :" Još malo pa nestalo!" Uživajte u dobrom provodu, a vlastite dojmove i komentare koncerta možete podijeliti na Gricnijevoj Facebook stranici.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.7 (10 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

iPatkica
Životinjski Bodies Revealed
Kratka povijest svijeta
Zgradice
1 sendvič dovoljan za 2 obroka
Muhammad Ali
Garažiranje a la carte
Dosta je straha od gripe!
Agrumi su zdravi!
Bojanje jaja
Igla i konac
A koja si ti?
Što god poželim!
Baš bezlično
Izlegla se cipela!

Gricni kategoriju