Lotus i Replica

Lotus i Replica

Taa-daaa! Svi oni koji su čekali i strpljivo slušali obećanja vezana uz Gricni došli su na svoje. "Gricni Offline" nova je rubrika koju s ponosom predstavljamo.

Riječ je o rubrici kojom ćemo vam pokušati dokazati ono o čemu vam mnogi govore, a to je da ima života i izvan interneta! Možda vam se to sada čini k`o trabunjanje i zafrkancija koju ste vidjeli na nekom filmu, ali mi ćemo se potruditi da vam približimo zanimljiva događanja i možda vas barem na trenutak odvojimo od društva omiljenih vam tipaka. Izložbe, predstave, koncerti i slični happeninzi, popraćeni brojnim zanimljivim osobama i grupama ljudi možda i nekoga od vas potaknu na otkrivanje vlastite kreativnosti.

Za početak vam predstavljamo dva mlada zagrebačka benda, koja ćete već ovu subotu, 4. prosinca, imati prilike vidjeti u "akciji". U kinu Mosor stihove i glazbu demonstrirat će Lotus i Replica, dva benda koja uskoro izdaju albume. Lotusu će to biti prvi album, a "iskusna" Replica nastojat će drugim albumom dohvatiti uspjehe svog prvijenca.

Lotus je bez obzira na to da izdaju tek prvi album donekle iskusna skupina zaljubljenika u glazbu. Zajedno, u ponešto izmjenjivanom sastavu sviraju oko 5 godina i izvrsno se nadopunjuju. Vođeni vokalnim duom kojeg čine Filip Kozlica (ujedno i akustična gitara) i Maja Kosanović, ovi će vas pop-rockeri opuštati i uzbuđivati svakom novom pjesmom. U šesteročlanom bendu su još i multi-talentirani Bruno Milanović (bas), Nikola Betica (električna gitara), Dino Zanetti (klavijature) i Marko Vucelja (bubnjevi). Njihov album izlazi za par mjeseci, a najavnu pjesmu "Nestali" možete poslušati na njihovoj Facebook stranici.


Replica je bend kojem je uspjeh bio zagarantiran. Uz tako karizmatičnog pjevača i sjajnu pratnju, ovi zagrepčani bili su sjajna prilika za domaće diskografske kuće, te su u kratkom roku snimili album pod nazivom "Jeftin Trik". Nakon ugodnog prijema od strane publike, počeli su učestali pozivi za nastupe u raznim gradovima. Drugi album očekuje se početkom iduće godine, a nadamo se da će iskustva dobivena nakon prvog albuma iskoristiti kako bi se dodatno poboljšali i tako što kvalitetnije popunili glazbenu scenu. Pod dirigentskom palicom Ivana Šibenika (vokal i gitara), ovaj četveročlani rock bend je u sastavu - Domagoj Cifrek (gitara), Branimir Ivančan (bubanj) i Majkl Jagunić (bass).


Spektakl u kinu počinje u 20 sati, a ulaz je popularnih 20 kuna. Dolazak je potvrdilo preko 300 ljudi, pa vas požurujemo uz riječi :" Još malo pa nestalo!" Uživajte u dobrom provodu, a vlastite dojmove i komentare koncerta možete podijeliti na Gricnijevoj Facebook stranici.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.7 (10 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

PC dijagnostika
Nije antena nego sic
Ravnodnevnica ili ekvinocij
Pomoć za iPhone
Drago mi je da sam vas downloadao
Spartanski Ducati
Jaja su zabavna
Tko ti je ona?
Atomska gljiva
Breakdance joga
Formula za Coca-Colu
Ken Block je totalno skrenuo...
Ferrari 612 GTO iz Berlina
Bedž mp3
Šampon s efektom

Gricni kategoriju