Ljepota je u oku vozača

Ljepota je u oku vozača

Kao najbolje trenutke prijenosa utrka F1 većina će istaknuti pogled kamere na bolidu. To je za više od 99,99% nas gledatelja najbliže tomu kako pravi F1 vozači uistinu vide stazu pred sobom i bolide oko sebe. Sada imamo snimku "od oka"!

Bivši član Virgin F1 tima, a sadašnji test-vozač Pirellija Lucas di Grassi darovao nam je poslasticu za oči koja će se svidjeti većini, a pravi ljubitelji oktanskih sportova neće odoljeti ni višekretnom gledanju priloženog uratka. Dakle, da razjasnimo neke nejasnoće: TKO? Lucas. ŠTO? Krug u F1 bolidu. GDJE? Circuit de Catalunya u Barceloni. KAKO? Kamerom montiranom na vozačku kacigu (i to tako da snimka bude doslovno u razini očiju). ZAŠTO? Na to više ne možemo odgovoriti, osim ako hvala možemo okarakterizirati kao odgovor.

Postoje neke glasine o žalopoljki cijenjenog Lucasa kako mu je montirana kamera potpuno blokirala vid jednog oka i da mu se zbog toga bilo dosta teško prilagoditi svim detaljima na stazi i dati svih 100%, ali pripišimo to profesionalnoj deformaciji ljudi koji žive za onih par desetinki razlike po krugu. Lucas, što se nas tiče, možeš voziti u u rikverc!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.3 (6 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Levitacija
Najjeftiniji avionski letovi
Solowheel vs Unicikl
Zaštita prava na sendvič
Najbolji kineski vicevi
List između listova
Naoružan za svakodnevnicu
Vlažne maramice
Od kišice do pljuska
Zabava za turiste
Bedž mp3
Kaciga
Tigar i zmaj (čitaj: puran)
Dubai
Nikad dovoljno!

Gricni kategoriju