Ljepota je u oku vozača

Ljepota je u oku vozača

Kao najbolje trenutke prijenosa utrka F1 većina će istaknuti pogled kamere na bolidu. To je za više od 99,99% nas gledatelja najbliže tomu kako pravi F1 vozači uistinu vide stazu pred sobom i bolide oko sebe. Sada imamo snimku "od oka"!

Bivši član Virgin F1 tima, a sadašnji test-vozač Pirellija Lucas di Grassi darovao nam je poslasticu za oči koja će se svidjeti većini, a pravi ljubitelji oktanskih sportova neće odoljeti ni višekretnom gledanju priloženog uratka. Dakle, da razjasnimo neke nejasnoće: TKO? Lucas. ŠTO? Krug u F1 bolidu. GDJE? Circuit de Catalunya u Barceloni. KAKO? Kamerom montiranom na vozačku kacigu (i to tako da snimka bude doslovno u razini očiju). ZAŠTO? Na to više ne možemo odgovoriti, osim ako hvala možemo okarakterizirati kao odgovor.

Postoje neke glasine o žalopoljki cijenjenog Lucasa kako mu je montirana kamera potpuno blokirala vid jednog oka i da mu se zbog toga bilo dosta teško prilagoditi svim detaljima na stazi i dati svih 100%, ali pripišimo to profesionalnoj deformaciji ljudi koji žive za onih par desetinki razlike po krugu. Lucas, što se nas tiče, možeš voziti u u rikverc!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.3 (6 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Gurmanski nomadi
Zlo i naopako
Transformacija karakternih osobina
Mekane boce
Hod po žici
Lijep k'o slika...
Pivo u prahu
Lagan kao pero
Umjetnost kretanja
Vatri nema mjesta
Sreća ili trening?
Vozimo li pogrešno?
Hoćeš u kugli ili iz automata?
Glazbeni pisoar
Najbrži motor na svijetu

Gricni kategoriju