Legenda na kotačima

Legenda na kotačima

I to dovoljno legendarna da nema potrebe za prikazivanjem limarije, jer ona je ionako samo protiv propuha u kabini!

Naravno da nije samo protiv propuha, nego i da zaštiti vozača i pratnju (čitaj ko-pilota) od šljunka s makadama. Zašto? Pa zato što ga legendarni 4WD pogon razbacuje na sve četiri strane svijeta. Dakle prva stvar koju trebate kupiti nakon dobitka na lutriji je puno, puno krasnog šljunka i bilo kakvu livadu. Zatim se pobrinete da šljunak razbacate u kvalitetne i zahtjevne šikane.

Tek nakon toga slijedi izbor Subarua (zlatne felge nisu opcija, nego must-have). U suprotnom će vaš novi boxer mrzovoljno grgljati gorivo pod limenom oplatom koja je tu samo radi vas. Pa neće valjda pripadnik obitelji sa 3 vozačka i konstruktorska naslova u WRC natjecanju biti obično gradsko prometalo?

Nadamo se da ne, a to se nada i proizvođač sa značkom punom zvjezdica. Taman za sutrašnji jack-pot zgoditak pripremaju nešto novo. Oni to zovu ''BOXER Sports Car Architecture'' koncept, a mi to zovemo "mi-lajki". Prezentacija će biti na nadolazećem Geneva Motor Show-u.

Baš popunjavamo budući dobitni listić pa nam se činjenica da je novo vozilo razvijeno u suradnji s Toyotom i da je bazirano na potpuno novoj platformi koja koristi snagu Chuck Norrisa, koja stiže iz bokser motora s nasuprotno-horizontalno postavljenim cilindrima,  i nije učinila prvom na listi za osmijeh od uha do uha. Ne. Ni blizu, odnosno daaaaaaaleko iza šljunka i zlatnih felgi. S druge strane, govorkanja da se radi o pogonu na zadnja DVA kotača nam se čini kao loša prvoaprilska šala.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Nanoputanci
Sviraj Miško
Mogao bih pojesti konja!
Obiteljsko stablo
Kluuuuuuuuuuuuuupa!
Nadnaravni samuraj
Tehnološki san
Iz dubine oka
Ponavljanje je majka znanja
Malo Sunce
Daj ohladi
Fleksibilni umovi
Super-Trooper odmorko
Time to get Funkis
Šareno je i budali drago

Gricni kategoriju