Legenda na kotačima

Legenda na kotačima

I to dovoljno legendarna da nema potrebe za prikazivanjem limarije, jer ona je ionako samo protiv propuha u kabini!

Naravno da nije samo protiv propuha, nego i da zaštiti vozača i pratnju (čitaj ko-pilota) od šljunka s makadama. Zašto? Pa zato što ga legendarni 4WD pogon razbacuje na sve četiri strane svijeta. Dakle prva stvar koju trebate kupiti nakon dobitka na lutriji je puno, puno krasnog šljunka i bilo kakvu livadu. Zatim se pobrinete da šljunak razbacate u kvalitetne i zahtjevne šikane.

Tek nakon toga slijedi izbor Subarua (zlatne felge nisu opcija, nego must-have). U suprotnom će vaš novi boxer mrzovoljno grgljati gorivo pod limenom oplatom koja je tu samo radi vas. Pa neće valjda pripadnik obitelji sa 3 vozačka i konstruktorska naslova u WRC natjecanju biti obično gradsko prometalo?

Nadamo se da ne, a to se nada i proizvođač sa značkom punom zvjezdica. Taman za sutrašnji jack-pot zgoditak pripremaju nešto novo. Oni to zovu ''BOXER Sports Car Architecture'' koncept, a mi to zovemo "mi-lajki". Prezentacija će biti na nadolazećem Geneva Motor Show-u.

Baš popunjavamo budući dobitni listić pa nam se činjenica da je novo vozilo razvijeno u suradnji s Toyotom i da je bazirano na potpuno novoj platformi koja koristi snagu Chuck Norrisa, koja stiže iz bokser motora s nasuprotno-horizontalno postavljenim cilindrima,  i nije učinila prvom na listi za osmijeh od uha do uha. Ne. Ni blizu, odnosno daaaaaaaleko iza šljunka i zlatnih felgi. S druge strane, govorkanja da se radi o pogonu na zadnja DVA kotača nam se čini kao loša prvoaprilska šala.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (2 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Gricni dosadu
Pivski origami
3D budućnosti
Grubo: Lažni prijatelji
Moja Milena
Vatri nema mjesta
Mural
Pletene čarape/cipele
Japanska konceptna vozila
Papica za prvake
Mljac ili bljak?
Tehnološki san
Jeste li opsesivno-kompulzivni ili samo jako uredni?
Zvu, zvu, zvučnik
Brod na pedale

Gricni kategoriju