LA CHOCOLATE - BUDITE SPREMNI NA ČOKO-SENZACIJU!

LA CHOCOLATE - BUDITE SPREMNI NA ČOKO-SENZACIJU!

Smatrate se ljubiteljem čokolade, ali ponekad izgubite interes za „konfekcijski nemaštovitom dozom čokoladnih kockica“? Pročitajte gdje i kako možete počastiti sebe i svoje prijatelje koji dijele istu strast za vrhunskim delicijama s okusom kakaovca!

Svaka čokolada dobra je za pojesti onako „usput“, ali samo najbolje među njima dovoljno su dobre za posebne prilike! Čokoladnica ''La Chocolate'' nas je uvjerila da je vrhunska kuća čokolade koja ne priznaje kompromise u pogledu kvalitete. Originalne recepture, birane sirovine, ručna izrada i puno ljubavi uložene u spravljanje ovih slatkih životnih začina s lakoćom brišu gorčinu stresnog ritma svakodnevice.

Što nude, a da nije uputno propustiti i to kasnije otvoreno priznati?

Cijeli spektar raznovrsnih finih pralina i trufflea raskošnog mirisa i punog, dugotrajnog okusa, ali i pomalo dekadentne čokoladne sireve koji vam ne ostavljaju drugi izbor nego posegnuti za još jednim komadićem. Ipak smo poznati sladokusci i čokoholičari, zar ne?

Ostavlja li bogata blagdanska trpeza imalo mjesta za čokoladu, ma kako ukusna ona bila?

Ooooooo, da! To odgovorno tvrdimo, čak i ako na trenutak zaboravimo zazubice koje nam rastu pri samoj pomisli na okus slastica iz snova. Naime, čokoladnica ''La Chocolate'' ne spava na lovorikama, nego je za nadolazeće uskršnje blagdane pripremila cijelu seriju prigodnih (i naravno - ČOKOLADNIH) maštovitih figurica koje su i više nego dobre kao jestivi ukras blagdanskog stola, a gotovo predobre za poklone gostima koji vam stižu u posjet ili koje vi sami posjećujete! No, ne budite škrtice jer osmijesi na licima svih sretnika koji okuse simpatične čokoladne zečiće, koke, piliće, patkice i ovčice, ili pak čoko-jaja punjena raznim kremama, čokoladom, marcipanom ili orahom, dugo će vas pratiti u mislima. S druge strane, rijetko ćete imati priliku vidjeti kako neki poklon ne poznaje generacijski jaz, već svi složno uživaju u najfinijoj belgijskoj čokoladi!

Poznavajući sami sebe, bojite se za oročenu ušteđevinu jednom kad uđete u tu zemlju čokolade za čiju biste reprezentaciju uvijek rado zaigrali?

Bez straha. Prigodne cijene ovih čokoladnih slastica su i više nego prihvatljive, a to hoćete li se za zadnje kovanice iz džepa pokušati nagoditi s osobljem da vam prodaju čokoladnog zeku (Da, onog tamo drugog s desna, ma može i bez glave kad je tako simpatičan i sladak, mmrgh!) - to je već na vama, dragi Gricnijevci. U slast!

U Gricnijevom stilu i ovaj smo put za vas, dragi čitatelji, pripremili prigodne poklone! U suradnji s čokoladnicom'' La Chocolate'' poklanjamo čak tri slatka paketića! U darivanju možete sudjelovati na dva načina - pošaljite nam na info@gricni.com mail s naslovom ''La Chocolate'', vašim podacima i odgovorom na pitanje: ''Gdje možete pronaći ''La Chocolate'' prodajna mjesta?'' (odgovor saznajte OVDJE); ili u komentaru ispod najave ovog članka na našem Facebook profilu napišite rečenicu koja glasi:"La Chocolate Čokoladnica i Gricni mi poklanjaju slatki paketić! Pritom u tom komentaru označite (''tagirajte'') La Chocolate Čokoladnicu i Gricni. Dva paketića poklonit ćemo najsretnijim ''fejsbukovcima'', a jedan najsretnijem pošiljatelju maila! Prijave primamo do 11. travnja u ponoć. Sretno!

Slatkim paketićima čokoladnice ''La Chocolate'' nepce će zasladiti Jadranka Vuraić Vojnić i Hani Matulić koje su se prijavile na našem Facebook profilu (molimo ih da nam svoje podatke pošalju na info@gricni.com)  te Mia Trcol čija nam je prijava stigla putem e-pošte.

Pošto se uvijek trudimo zasladiti vam dan, poklanjamo još dva paketa čokoladnih slastica! Ovaj put sudjelovati možete na dva načina - pošaljite nam na info@gricni.com mail s naslovom ''Čokoladnica La Chocolate'', vašim podacima i odgovorom na pitanje: ''Kako se zovu barem 3 različite vrste pralina koje možete pronaći na ''La Chocolate'' prodajnim mjestima?'' (odgovor saznajte OVDJE); ili u komentaru ispod najave novog kruga darivanja na našem Facebook profilu napišite rečenicu koja glasi: "La Chocolate Čokoladnica + Gricni = čokoladni pokloni! Vaše prijave primamo do ponoći  15. travnja. Sretno!

Dobitnik putem prijave na mail je Šerif Memedi, a među našim Facebook fanovima najviše sreće je imala Karolina Zubak (koju molimo da nam se javi na info@gricni.com ). Čestitamo dobitnicima i zahvaljujemo svima na sudjelovanju! Nadamo se da ćete nas pratiti i dalje, zato što se trudimo da vam uz Gricni svaki dan bude sladak!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (10 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

AT-AT
Kad voda dođe do grla
Oš se ženit?
Pustinjska čokolada
Pekač za mini pite!
Živite dugo i beričetno
Super Bowl
Nobody expects the Spanish Inquisition!
Kampiranje u recesiji
Tko Je Zapravo Chuck Norris?
Ciferšlus
Privlačenje pogleda
Kap po kap - klik po klik
Sviraš ukulele k'o puž!
Čist k'o suza

Gricni kategoriju