Kukurikuuu

Kukurikuuu

Za one koji se teško bude, a na poslu već imaju žuti karton, donosimo listu najučinkovitijih budilica. Ove budilice ne posustaju sve dok vas ne izvuku iz toplog kreveta. ("Mamice, ja bi još 5 minuta," ne pali!)


Budilica Sfera

op op op..ustaj
Budilica Sfera prikvačena je na strop i visi nad vašim krevetom. Kada se alarm upali, ponuđena vam je popularna ''snooze'' (odgodi) mogućnost, ali se budilica povlači bliže stropu. Ta radnja se ponavlja nekoliko puta, sve dok vas ne natjera da ustanete iz kreveta.

Budilica Puzzle
trebali su ih sitnije napraviti :p
Budilica koja ispali tri puzzle u zrak i upali alarm. Vaš je zadatak pronaći ih i vratiti u pravi položaj. Vrlo zabavno za mamurna jutra sa spuštenim roletama!

Nooby

Zabava, zabava, zabava! Nooby je poseban igrač. Umjesto dosadnog pi-pi alarma kaže vam:"Dobro jutrooo.", a ako ne ustanete istog trena nastavi sa nešto ljućim:"Ajde, vadi prste iz ušiju!". Maltretiranje se nastavlja sve dok ne ustanete i zavrnete mu tim malim, plavim, dosadnim vratom...

Zvuk i vibra

Nikakve sfere, puzzle i slične gluposti nisu učinkovite kao ovaj macan! 95 dB čiste zvonjave u kombinaciji s vibracijom sigurno će vas probuditi. Ako mislite da vam verzija od 95 dB nije dovoljna (pneumatska bušilica je 100 dB), postoji i opcija od 113 dB .

Laserski navođena budilica
u sridu
Vrlo jednostavno. Sve što trebate učiniti je naciljati laserom u sredinu mete i alarm će se ugasiti. Onima koji se teže bude preporučamo postavljanje budilice što dalje od kreveta.

Kuku alarm

Koka nese jaja, ona se prospu po sobi, a vi možete zaustaviti alarm samo ako ih sve pokupite i vratite koki!

Narednik budilica


Narednik budilica natjerat će vas da se dovedete u red od ranog jutra! Nizom naredbi u kombinaciji sa radijom i alarmom imat će vrlo stresan učinak (pogotovo ako ste bivši marinac).

Leteća budilica

Elisa ove budilice odleti u zrak uz konstantnu zvonjavu. Vaš zadatak je uloviti tu elisu i vratiti je na budilicu kako bi prestala zvoniti. Što veća soba - veća "zabava"!

Budilica Granata
pazii bombaaaa
Možda nema eksplozivnu snagu kao prava granata, ali netko će iz ove "zabave" izaći krvava nosa. Sve što trebate napraviti  je baciti ovu granatu u spavačevu sobu i čekati ''BUM''. Nakon 10 sekundi upalit će se vrlo glasan alarm i izluditi spavalicu. Jedino što mu preostaje jest ustajanje, a vama zaključavanje u kupaonu dok se ne smiri.

Clocky

U ugovoreno vrijeme Clocky počne zvoniti i "trčati" po sobi. Vrlo je vižljast, tako da vam neće biti lako uloviti ga!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.8 (24 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Gospodin Julien Trampolin Roberge
Bljuć bljuć
SK8 kakav poželiš
Lova do krova
Danci u Kini
Teretana (ni)je za svakoga
Vrijeme vinila - sviraj miško!
Junak stripa
Cura ili deva?
Zgužvancija!
Albino Rhino
Koji ti je broj?
Zar i od plastičnih vojnika?
Noćne aktivnosti
Rukavice za pipkanje

Gricni kategoriju