Koja korist od beskorisne sprave?

Koja korist od beskorisne sprave?

Neki put bi služba za za zaštitu patenata trebala reći ne. Ili barem sugerirati ponosnom izumitelju da još malo razmisli prije nego se odluči patentirati svoj revolucionaran izum.

Činjenica je da postoje neki proizvodi koji gotovo nikome ne služe za ništa, ali kada se netko svojski potrudi namjerno izmisliti nešto besmisleno to je već korak dalje. I još nam kao sol na ranu smjelo utrljava parolu da je tvorac najbeskorisnije sprave na svijetu! Pih, ne gricnuli više niti slanac ako nećemo upregnuti sve sile da srušimo teoriju o beskorisnosti u vodu. Izumitelj koji svoje ime skriva iza zluradog cereka šokirao je marljive radnike diljem svijeta ovim izumom: 

Mi mu na to imamo reći ovo: ''Dragi izumitelju, ovaj patent ne smatramo beskorisnim. Štoviše, smatramo ga vrlo svrsishodnim i upotrebljivim u svakodnevnim situacijama. Primjerice kao zgodnu kutijicu za kekse ili čokoladu, gdje bi ona mala udaraljka izvirila iz tmine i udarila po prstima svakoga tko se ne može suzdržati od navale želje za konzumacijom slatkiša. Nadalje, sustav bi se mogao implementirati u prekidače za paljenje svjetla u prostoriji u savjetovalištu za kronično neodlučne osobe kako bi im se omogućila čim bezbolnija terapija. Brojne svakodnevne muke koje je pravilna primjena Vašeg uređaja u stanju otkloniti da ni ne spominjemo, osim eventualno predvodnika te skupine - automatski mehanički snooze, kako bi svakom alarmu svake bezdušne jutarnje budilice (a to je 100%) stali na kraj iste sekunde kada bi poželio zapjevati svoju ariju. Molimo Vas da, ukoliko nemate beskorisnijih ideja, ne uznemiravate pošten svijet sa svojim korisnim spravama.''

Osjećaš se beskorisno? Boli srce? Boli duša? Nema novaca?

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (4 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Skulptura u pokretu
Drveni kompjuter iz Rusije
Laptop za borbu protiv ljubomornih i zavidnih
Muhammad Ali
Slavne životinje
Frizura za (čvrgu) prvaka!
Pješčanik za odrasle
Igračke za čudake
Baš bezlično
Bombs a vase!
Cura ili deva?
Umjetnost u bijegu
Ich bin ein Berliner
Zmijoljupci, vrijeme je za masažu
Sim-tam

Gricni kategoriju