Hladilica lubenica

Hladilica lubenica

Proći pored štanda s piramidalno posloženim lubenicama i ne prenijeti jednu u svoje (polu)trajno vlasništvo graniči s grijehom. Pogotovo kada je temperatura približno jednaka onoj na Merkuru.

Upravo temperaturne neprilike koje ljeti cijede i zadnju kap znoja iz naših tijela kvare uživanciju u lubenici (ili dinji, ako vam je drago), jer od trenutka akvizicije (tu je uključeno i mjerkanje spomenute piramidalne hrpe, inzistiranje da prodavač izvadi baš "onu tamo", kuckanje po sredini šare, teatralno "gnječenje" iznad ramena i svi ostali trikovi koje profesionalci koriste za otkrivanje idealno zrelog ploda) do uživancije u dobro ohlađenom trofeju trebaju proći sati.

Kako je svima poznato da je vrijeme = novac, a njega je uvijek premalo, eminentni japanski stručnjak za lubenicologiju Marugoto Tamachan dosjetio se rješenja iz snova - pokretnog hladnjaka za lubenice! Zapremine od 14 litara i cijene koja se rimuje s 230$, ovo vozilo učinit će trenutke pljuckanja sjemenki bližim nego što su to ikada bili...

Kako bi se izbjegla nervozna pitanja tipa: "Hladi li i druge namirnice (čitaj: pivo)?" ili "A jel' može grijat 4 porcije ćevapa?" i slična, odgovor je: "DA!"

Ocijeni članak:

Prosjek: 4 (4 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Mini vila
Gazirana čokolada
Kako napisati Zlatarevo zlato?
Čiste bakterije
UNIMOG - legenda o radniku
Sunce ti tvoje
Gutljaj po gutljaj
Ubi est?
Star Trek opera
Ponavljati kao papiga
Hod po žici
Gamerski duh živi vječno
Mravi napadaju!
Sviraš ukulele k'o puž!
Avanture Gospodina Muhe

Gricni kategoriju