Hladilica lubenica

Hladilica lubenica

Proći pored štanda s piramidalno posloženim lubenicama i ne prenijeti jednu u svoje (polu)trajno vlasništvo graniči s grijehom. Pogotovo kada je temperatura približno jednaka onoj na Merkuru.

Upravo temperaturne neprilike koje ljeti cijede i zadnju kap znoja iz naših tijela kvare uživanciju u lubenici (ili dinji, ako vam je drago), jer od trenutka akvizicije (tu je uključeno i mjerkanje spomenute piramidalne hrpe, inzistiranje da prodavač izvadi baš "onu tamo", kuckanje po sredini šare, teatralno "gnječenje" iznad ramena i svi ostali trikovi koje profesionalci koriste za otkrivanje idealno zrelog ploda) do uživancije u dobro ohlađenom trofeju trebaju proći sati.

Kako je svima poznato da je vrijeme = novac, a njega je uvijek premalo, eminentni japanski stručnjak za lubenicologiju Marugoto Tamachan dosjetio se rješenja iz snova - pokretnog hladnjaka za lubenice! Zapremine od 14 litara i cijene koja se rimuje s 230$, ovo vozilo učinit će trenutke pljuckanja sjemenki bližim nego što su to ikada bili...

Kako bi se izbjegla nervozna pitanja tipa: "Hladi li i druge namirnice (čitaj: pivo)?" ili "A jel' može grijat 4 porcije ćevapa?" i slična, odgovor je: "DA!"

Ocijeni članak:

Prosjek: 4 (4 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Ljepota križanja
Najbrže mršavljenje
Bombs a vase!
Bugatti Type za bogate tipove
Slika sa zvukom
Najgluplje tetovaže
Evolucija bolida Formule 1
'Ko to mene gleda?
Kluuuuuuuuuuuuuupa!
Trebaju li maškare biti pristojno odjevene?
Planeti skriveni u...
Igračke za čudake
Dizajnerske torbice
Šljiva-rozo rižino vino za Valentinovo
Bangalore

Gricni kategoriju