Hladilica lubenica

Hladilica lubenica

Proći pored štanda s piramidalno posloženim lubenicama i ne prenijeti jednu u svoje (polu)trajno vlasništvo graniči s grijehom. Pogotovo kada je temperatura približno jednaka onoj na Merkuru.

Upravo temperaturne neprilike koje ljeti cijede i zadnju kap znoja iz naših tijela kvare uživanciju u lubenici (ili dinji, ako vam je drago), jer od trenutka akvizicije (tu je uključeno i mjerkanje spomenute piramidalne hrpe, inzistiranje da prodavač izvadi baš "onu tamo", kuckanje po sredini šare, teatralno "gnječenje" iznad ramena i svi ostali trikovi koje profesionalci koriste za otkrivanje idealno zrelog ploda) do uživancije u dobro ohlađenom trofeju trebaju proći sati.

Kako je svima poznato da je vrijeme = novac, a njega je uvijek premalo, eminentni japanski stručnjak za lubenicologiju Marugoto Tamachan dosjetio se rješenja iz snova - pokretnog hladnjaka za lubenice! Zapremine od 14 litara i cijene koja se rimuje s 230$, ovo vozilo učinit će trenutke pljuckanja sjemenki bližim nego što su to ikada bili...

Kako bi se izbjegla nervozna pitanja tipa: "Hladi li i druge namirnice (čitaj: pivo)?" ili "A jel' može grijat 4 porcije ćevapa?" i slična, odgovor je: "DA!"

Ocijeni članak:

Prosjek: 4 (4 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Šareno je i budali drago
Zviždo
Ono za ono
Lijep k'o slika...
Ako niste u stanju reći šefu ne
Corpus delicti
Igla i konac
Lijek za depresiju!
Koraljno rješenje
Kutijica za kutijice
Voda prosvjetljenja
Trbuhozborac
Svi zombiji Allemagne
Jeste li opsesivno-kompulzivni ili samo jako uredni?
Vatra i dim

Gricni kategoriju