Gricni umjetnost - ubojica od sendviča

Gricni umjetnost - ubojica od sendviča

Koliko vas se može pohvaliti da doručkuje umjetnost? Skupina je do sad bila malobrojna, ali Tibi Tibi Neuspiel mogao bi od vas napraviti zagrižene fanove umjetnosti. Doslovno!

Dobro, ovo nisu pravi toast sendviči, ali definitivno izgledaju dovoljno dobro da bi gricnuli jedan od njih samo da provjerimo. Prava umjetnost ovdje nažalost ipak nije u pronalaženju idealne debljine šnjite sira (kojeg mora biti puno, ali se mora skroz otopiti), nije čak niti u skulpturama izrađenim od voska i uljanih boja (toliko vjerno da naši receptori ne znaju reći ne lučenju sline), nego je u licima povjesnih ličnosti koje ovi "toastovi" nose sa svake strane. Već spomenuti umjetnik iz Toronta Tibi Tibi Neuspiel  odlučio je spojiti poznate žrtve s njihovim ubojicama u kreativnom projektu pod nazivom: "Ubojiti sendviči". Ozloglašeni parovi portretirani na toastovima su, između ostalih, nadvojvoda Franjo Ferdinand i njegov ubojica Gavrilo Princip, Martin Luther King i James Earl Ray, JFK i Lee Harvey Oswald... (Na žalost jedne polovice sendviča - ima ih još.)
Ovo nisu pravi toast sendviči

Da se radi o pravim toast sendvičima - svi članovi Gricni tima bili bi odlikaši iz povijesti. Jedini lik kojeg ne bi bilo pametno istostirati je lik Chucka Norrisa – on bi vam mogao polomiti zube!

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.5 (11 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

NE GRICNI molim lijepo
Špijunka
Do Rima bez žurbe
Čoko crv
Umjetnost u bijegu
Trepavice za aute
Antonio, znaš kako mi je?
Super-Trooper odmorko
Slika sa zvukom
Špagetomjer
3D žica
Levitacija
Mobilni leptirić
Solarna šuma
Umjetnost abecede

Gricni kategoriju