Glineni auto

Glineni auto

Za sve koji su mislili da je izgled njihovog omiljenog četverokotačnog ljubimca nastao pomoću računalnog programa stiže iznenađenje! Nije vam potrebno super računalo za dizajniranje, već golema kocka gline i dlijeto.


Toyota je po prvi puta otvorila vrata svog Calty Design istraživačkog centra i ugostila skupinu novinara (Core77, KCRW/NPR, Architect Magazine, Dwell, Inhabitat, DesignMom, Zaproot). Kako je opće poznato, tajnost i sigurnost u auto industiji je neprobojna poput tajnih nuklearnih laboratorija. Sve je to napravljeno kako bi se koncepti u izradi sakrili od očiju javnosti, ali što je važnije i od "ljute" konkurencije. Uistinu je čudo da je Toyota dopustila pogled na njihov studio i rad u tijeku, ali svi znamo da su ti Japanci drugačiji.

Odabranim sretnicima dali su dlijeto i slične alate i komad gline veličine automobila -doslovno! Zamislite veselje koje je nastalo kada se hrpa odraslih osoba prisjetila igranja glinamolom u vrtiću. Nakon par minuta bockanja po velikoj glinenoj hrgi svaki novinar je dobio manji komad da pokuša napraviti osobni model automobila.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 4.8 (4 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

3D žica
Ubaci kovanicu - izvuci lopticu
Pizza u kornetu
Taj lijepi gu-gu
Brkata šalica
Jednostavna meksička piletina
Vanpansionska ponuda - 6. dio
Umjetnost kretanja
AT-AT
Jestivo - nosivo
Vatromet nesposobnosti
Šah mat
Nokautirani konjić
Najsmrtonosniji poslovi
Rođendanska osmosmjerka

Gricni kategoriju