Glavni muljatori

Glavni muljatori

Dnevna rutina živcira Vas do te mjere da bi najradije vrištali? Sve vam se čini fiksnim, jednoličnim i samim time dosadnim do bola? Promijenite čepove i uživajte u sitnim radostima!

Uistinu je lako moguće da vas monotonija dnevnog ritma tjera u plač. Kako i ne bi kada svako jutro dan započinjete identičnim ''odčepi-zubnu-pastu-i-nanesi-ju-na-četkicu'' ritualom već tko zna koliko godina (a Vi sad probajte proturječiti). Možda je i najmanja promjena dovoljna da napravi razliku u povoljnom momentu (i smanji broj psovki u prometu).

Kako ćete znati ako ne probate nešto ovako jednostavno i potpuno luckasto poput Spread Heads! čepova za koješta. Zube je svakako lakše četkati kada ste nasmijani, a vjerujemo da je Toothpaste Rex dovoljno goofy da vam rastegne cerek do ušiju (čak i oko glave, ako uši ne smetaju). Ukoliko ste užasno mrki i zlovoljni ranom zorom ili kad god da se budite, onda je vrijeme za radikalan potez - zamijenite pastu za zube (tj. Toothpaste Rexa) sa senfom (tj. Mustard Marvinom). Ako niti to nije dovoljno - nema vam pomoći.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (11 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Karta gravitacije
Sjednite u "Fiore"
Obiteljsko stablo
Vrijeme je da Imperij uzvrati udarac
Oko sokolovo
Najčišći test osobnosti
Jedite (gladne) oči
Mario Balotelli je s Mjeseca!
Ako volite lampice
Ako piješ, ne vozi!
Traže se bedasti i jaki
Pametna Rulja
Joga za vinopije
'Ko to mene gleda?
Dječak sa žigicama

Gricni kategoriju