Glavni muljatori

Glavni muljatori

Dnevna rutina živcira Vas do te mjere da bi najradije vrištali? Sve vam se čini fiksnim, jednoličnim i samim time dosadnim do bola? Promijenite čepove i uživajte u sitnim radostima!

Uistinu je lako moguće da vas monotonija dnevnog ritma tjera u plač. Kako i ne bi kada svako jutro dan započinjete identičnim ''odčepi-zubnu-pastu-i-nanesi-ju-na-četkicu'' ritualom već tko zna koliko godina (a Vi sad probajte proturječiti). Možda je i najmanja promjena dovoljna da napravi razliku u povoljnom momentu (i smanji broj psovki u prometu).

Kako ćete znati ako ne probate nešto ovako jednostavno i potpuno luckasto poput Spread Heads! čepova za koješta. Zube je svakako lakše četkati kada ste nasmijani, a vjerujemo da je Toothpaste Rex dovoljno goofy da vam rastegne cerek do ušiju (čak i oko glave, ako uši ne smetaju). Ukoliko ste užasno mrki i zlovoljni ranom zorom ili kad god da se budite, onda je vrijeme za radikalan potez - zamijenite pastu za zube (tj. Toothpaste Rexa) sa senfom (tj. Mustard Marvinom). Ako niti to nije dovoljno - nema vam pomoći.

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (11 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Matrix - pogledajmo ga ponovno!
Život s ''mrtvim puhalom''
Borba za dobra jaja
Ilustrirane knjige
Stich USB ovlaživač
Ciferšlus
Kako vrijeme leti
Kockasta umjetnost
Koja korist od beskorisne sprave?
Majmunska posla
Koji ti je broj?
Daj odčepi!
Ubi est?
"Šibenik" - gnijezdo nove generacije
Kemija među nama

Gricni kategoriju