Glavna faca i na kopnu i na moru

Glavna faca i na kopnu i na moru

Najveći, najskuplji, najbrži, uglavnom - sve naj-naj brod koji možete imati privezat ćete na istaknuto mjesto u marini. Unatoč svemu vaš cool izgled topit će se svakim korakom od kormila prema kopnu. S ovim plovilom se toga ne morate plašiti!

Uistinu, svaka respektabilna jahta je svojevrsni wow-efekt za sve iz nižeg platnog razreda. Recimo da uvijek ima i by-boat s kojim se ekipa s megajahte preveze do kopna na izlazak ili do plaže na kupanje. Tu se već može konkurirati - malo bolji gumenjak s dobrom mašinom i možda privučete pogled ili dva na svoju stranu! Na kopnu ste najravnopravniji, odnosno tako je barem bilo do sad. Očito je da je netko primijetio tu nepravdu koja se prebogatim ljudima događa iz godine u godinu. Kvragu, neki put ti zna pokvariti cijelo ljetovanje kad nisi u centru pozornosti na rivi! E, pa zato su tu dobre vile iz Strand Crafta koje su odlučile stati tome na kraj. Dakle, ovako: ako naručite svoju megajahtu odmah, osim vrhunskog seta noževa koji se uvijek dobiva u takvoj prilici, dobiti ćete POTPUNO BESPLATNO i superautomobil! Dakle, bolid od 800 KS ide kao "gešenk" da svaki Vaš posjet obali uvijek zavije u crno emocije lokalnog življa željnog samodokazivanja. Vrlo, vrlo prikladno mora se priznati! Naravno da plovilo iz ove priče nije neka "kada". Radi se o 38-metarskom Strand Craftovom SC122 koji će vam pomoći da se oslobodite 17 milijuna britanskih funti balasta.

Četiri dvokrevetne sobe, sve ozvučene Bang & Olufsen surround sustavom osigurat će komoditet Vama i Vašem društvu.

Za potrebe interventnog odlaska na neki otočki party pobrinut će se Twin Rolls-Royce motor koji sa svojih 14,000 KS garantira da ćete stići prvi. U svakom slučaju možete računati na brzinu od 50 čvorova, ali i više (max. 55čv).

Vratimo se još malo superautomobilu garažiranom u potpalublju kojeg dobivate na poklon. Dizajnirao ga je Eduard Gray, nudi 6 litarski V12 motor s 800KS za stvaranje utisaka o Vama, iako teško da će vas posebno dobro zapamtiti (osim s leđa), jer ćete u njemu ubrzavati do 100km/h za 3,4 sekunde, ali molimo Vas da nikada ne vozite maksimalnih 375km/h lokalnim cestama!

Tagovi:

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (6 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

F1 poza
Imaš soli?
Kaciga
Made in Japan
Biciklirajmo glazbu
Sauronovo oko pazi na vaše vozilo
Miris starih knjiga
Trebaju li maškare biti pristojno odjevene?
Pokaži pojas
Wilhelm News
Uređaj protiv ''mokrih snova''
Gutljaj po gutljaj
Limenka 2.0
Putuješ, a gospoduješ!
Proširene markice

Gricni kategoriju