EQUA bočice

EQUA bočice

Stručnjaci tvrde da su ljudskom organizmu potrebne dvije litre vode na dan, a mi vam otkrivamo način na koji ćete uživati u svakom gutljaju! Njihovo ime je EQUA i one su bočice posebnog dizajna koje ćete htjeti u svakom trenutku imati pri ruci!

Kao što se i iz samog imena EQUA može naslutiti, ove bočice spoj su brige za zdravlje pojedinca i posebnog odnosa koji njihov proizvođač gaji prema očuvanju okoliša! Vjerojatno ste već čuli da je voda iz slavine iste, ako ne i bolje, kvalitete od ambalažirane vode, a istovremeno ambalažiranu vodu plaćate za čak 255 puta više nego vodu iz slavine! Znate li da prosječan korisnik ambalažirane vode odbaci čak do 168 plastičnih boca godišnje, a da je plastici potrebno najmanje 500 godina za razgradnju? Posljedice našeg korištenja ambalažiranih pića su prevelike količine plastičnog otpada, koji predstavlja veliki ekološki teret za Zemlju.
equa
Tu nastupa elegantna boca - EQUA, koja je proizvedena iz ekološki besprijekornog i kvalitetnog materijala tritan kopoliestera marke Eastman Tritan, koji ne sadrži po zdravlje opasnu kemikaliju bisfenol A (BPA). Ako plastika sadrži BPA, ta opasna kemikalija može reagirati sa sadržajem u boci i tako prouzročiti hormonske poremećaje, alergije, rak prostate i rak dojke. Osim što brinete za vlastito zdravlje, korištenjem EQUA bočica brinete i o prirodi - jednu bočicu možete upotrebljavati 10 godina, a nakon toga može se jednostavno reciklirati. Boca je proizvedena iz najkvalitetnijeg materijala i stoga se pri njenoj reciklaži u okoliš ne ispuštaju opasni plinovi. Do svoje EQUA bočice možete doći uz svega par klikova mišem - možete je naručiti u EQUA trgovini nakon čega će vam poštom biti dostavljena na kućnu adresu.


EQUA bocu možete koristiti u svakoj prilici - bilo da idete na trening, na posao, dugačku romantičnu šetnju ili samo pijuckate vodu dok čitate Gricni! EQUA boca je uvijek praktična, a usput je i vizualno mnogo atraktivnija od obične plastične boce. Upravo je dizajn ovih bočica ono što je nas privuklo na prvi pogled. Oblikom podsjećaju na klasične termosice, a poklopac boca je na odvrtanje zbog čega je možete uvijek nositi u torbi bez straha od prolijevanja! Oslikane su raznolikim motivima, što uz činjenicu da dolaze u nekoliko boja nudi mogućnost pojedincu da personalizira svoju bočicu. Tome doprinosi i najnovija ideja - na trakice možete upisati ime vlasnika bočice!

EQUA je zdrava za ljude i okoliš, a ekipa koja stoji iza EQUA projekta posebno je ponosna na ekološki dio cijele priče! S ponosom ističu da kupnjom ove bočice činite i dobro djelo budući da 10 % neto profita od kupovine boce ide ekološkim organizacijama.

EQUA će vam vrlo rado ''pričuvati'' hladne napitke (vodu i sokove), kao i tople napitke (kavu i čaj), jer je otporna na temperaturu do 100°C i pri tome ne ugrožava vaše zdravlje. Lako se pere te ju možete staviti i u perilicu posuđa, a na službenim stranicama EQUA bočica možete pronaći brojne savjete o tome kako održavati i čistiti vašu bočicu. Pozivamo vas i da pratite EQUA Hrvatska Facebook stranicu kako biste na jednostavan način bili informirani o novostima u EQUA svijetu.

Želite li doprinijeti vlastitom zdravlju, uz istovremenu brigu za prirodu, sigurno nećete požaliti nabavite li svoju EQUA bočicu! Nama je posebno zadovoljstvo najaviti da u suradnji EQUA-om s poklanjamo dvije bočice nekome od vas! U darivanju možete sudjelovati na dva načina - pošaljite nam na info@gricni.com mail s naslovom ''EQUA'', vašim podacima i odgovorom na pitanje: ''Kako je EQUA dobila ime?'' (odgovor saznajte OVDJE), ili u komentaru ispod najave ovog članka na našem Facebook profilu napišite rečenicu koja glasi:"EQUA Hrvatska i Gricni mi poklanjaju EQUA bočicu! Pritom u tom komentaru označite (''tagirajte'') EQUA Hrvatska i Gricni. Jednu bočicu poklonit ćemo najsretnijem pošiljatelju maila, a jednu najsretnijem ''fejsbukovcu''! Prijave primamo do 5. travnja u ponoć. Sretno!

Dragi naši, od rekordnog broja prijava pristiglih na mail EQUA bocu osvojila je Hrvojka Grgurić Jazvić! Na Facebooku je najviše sreće imala Snježana Zagorec koju ujedno molimo da nam svoje podatke javi na info@gricni.com kako bi EQUA boca stigla i do njenih vrata!

Polaskani velikim interesom koji ste pokazili za EQUA bocama, osigurali smo još dvije bočice za vas! Ovaj put prijaviti se možete tako da nam na info@gricni.com pošaljete mail s naslovom ''I ja želim EQUA bocu!'', vašim podacima i odgovorom na pitanje: ''Zašto je EQUA eko?'' (odgovor saznajte OVDJE), ili tako da u komentaru ispod najave novog kruga darivanja na našem Facebook profilu ukratko objasnite zašto baš vi zaslužujete EQUA bocu. Jednu bočicu poklonit ćemo najsretnijem pošiljatelju maila, a jednu autoru najboljeg komentara po našem izboru! Prijave primamo do 12. travnja u ponoć. Sretno!

Oduševljeni smo vašim trudom i kreativnošću i uistinu nam nije bilo lako odabrati pobjednika! Nakon dugog vijećanja i žustrih rasprava među članovima Gricnijevog tima, te na koncu tajnog glasovanja, odlučili smo da je nagradu za najbolji komentar zaslužio Ivan Ćosić (molimo da nam pošalje svoje podatke na info@gricni.com)! Najsretnija u izvlačenju putem prijava pristiglih na mail je Tea Blaževac! Čestitamo dobitnicima i zahvaljujemo svima na sudjelovanju! Kako bismo vas nagradili za pokazano zalaganje, u dogovoru s dragim ljudima iz EQUA Hrvatska, odlučili smo pokloniti još dvije bočice! Zato nas pozorno pratite jer uskoro objavljujemo pravila!

Sviđaju vam se EQUA boce, a u protekla dva kruga niste bili sretne ruke? Znate kako se kaže - treća sreća! Zadovoljstvo nam je najaviti da u suradnji s EQUA Hrvatska poklanjamo još dvije bočice nekome od vas. U darivanju možete sudjelovati na dva načina - pošaljite nam na info@gricni.com mail s naslovom ''EQUAtastično'', vašim podacima i odgovorom na pitanje: ''Zašto je EQUA dobra za vodu?'' (odgovor saznajte OVDJE); ili podijelite najavu novog kruga darivanja objavljenu na Gricnijevom Facebook profilu uz tekst: ''EQUA Hrvatska i Gricni poklanjaju EQUA bocu!'' Kod podjele članka obavezno odaberite opciju ''Public/Javno'' kako bismo i mi vidjeli vašu prijavu! Jednu bočicu poklonit ćemo najsretnijem pošiljatelju maila, a jednu najsretnijem ''fejsbukovcu''! Prijave primamo do 22. travnja u ponoć! Sretno!

I posljednje dvije bočice našle su svoje vlasnike! Putem našeg Facebooka - prst sudbine je pokazao na Ivanku Roksandić (molimo da nam se javi na info@gricni.com), a sreća putem maila je najviše mazila Nikolinu Sukalić! Čestitamo dobitnicama i zahvaljujemo još jednom svima na sudjelovanju! Posebno zahvaljujemo dragim ljudima iz EQUA Hrvatska tima na ovoj divnoj suradnji! Nadamo se da ćete nas čitati i dalje te se i u budućnosti igrati s nama!

Ocijeni članak:

Prosjek: 5 (21 glasova)

Podijeli članak:

Gricni na brzaka

Krvavo, neonsko, japan,zlo
Servo za buteljke
Pješčanik za odrasle
Život s bakom
Bling-bling felge
Ah, ti Šveđani!
Vrijeme Antun Tuna
Rossijev ŠezdesetŠest
Zbunjuje kao udarac u pleksus
Ulje na vodi
WC dizajn
Cvjetna eksplozija
Matrix 4: Enter the center
Bez nabora u novčaniku
Žica za glazbu

Gricni kategoriju