disk

Bling-bling felge

Bling-bling felge

Prvo su izbacili 22'' model po popularnoj cijeni od 1 milijun dolara i to čak bez onog marketinškog trika sa 999,999,99$. Ravno milju. Onda kao da to nije dosta, na tržište puštaju 34" model!!? Pa na što se to uopće montira?!

Opširnije...

Iz dubine oka

Iz dubine oka

Oči su organi koji opažaju svjetlost i pretvaraju je u elektro-kemijske impulse u neuronima. Prototip oka nastao je prije 600 milijuna godina u "Kambrijskoj eksploziji", a tek nakon ovih fotografija shvatili smo koliko su zaprovo oči posebne...

Opširnije...

Oko sokolovo

Oko sokolovo

Boja očiju zanimljiva je ekspresija kombinacije nasljednih svojstava. Iako gotovo nebitna za kvalitetu vida jedna je od prvih fizičkih osobina koje zamijećujemo na osobi koju tek upoznajemo. Neki čak govore da su oči "ogledalo duše", ali ostavimo to za neke d(r)uge debate.

Opširnije...

Glazba OD VAS za nas

Glazba OD VAS za nas

Nije bitno koliko puta su vam rekli da stišate tu ''buku&dreku'' iz zvučnika, niti koliko ste malo istomišljenika imali radi omiljenog glazbenog pravca. Bitno je samo da sad postoji način kako ih/nas sve natjerati na slušanje VAŠE glazbe.

Opširnije...

Od stoljeća sedmog

Od stoljeća sedmog

Ljudi od pamtivijeka imaju želju zabilježiti znanje, prenositi ga s generacije na generaciju i tako generirati napredak. Za svaki slučaj, dobro je imati nešto i u tvrdom uvezu. Što tvrđem - to boljem. To je način da se povijest i znanje civilizacije sačuva i nakon njenog (eventualnog) nestanka. Kako se ne bi dogodilo da svi imaju 'negdje na usb-u', ali nitko tvrdu kopiju, pobrinuli su se u Kaliforniji.

Opširnije...

Postani član

NOVO - "Gricni Kultura"

  • <span>NOVO</span> - "Gricni Kultura"

    Kako smo do sada bili koncentrirani isključivo na globalna događanja, odlučili smo pokrenuti poddomenu za kulturu i na lokalnoj razini. Gricni će Vam nastojati približiti novosti iz područja kulture uz brojne zanimljive poklone i iznenađenja!

    Opširnije...

Podijeli kategoriju

Facebook Twitter MySpace Digg

Gricni na brzaka

Bejzbol kao umjetnost
Slim & fit vinyl beat
Životinjski početak života
Atomska gljiva
Vrijeme Antun Tuna
Krivo okrenuti nacrti
Kapa za glavu
Gutljaj po gutljaj
Čovjek - lijevak
Kol'ko je metar?
Gamerski duh živi vječno
Broj jedan među ručnim satovima
Vanpansionska ponuda - 5. dio
Barbie stolni nogomet
Albino Rhino

Gricni kategoriju