Disclaimer

Gricni.com stranica je namijenjena prvenstveno predstavljanju raznovrsnog zanimljivog sadržaja čitateljima na zabavan način, koji nije uvredljiv prema nikome te ne sadrži neprimjerene sadržaje.

Gricni.com ulaže napore u pronalaženje originalnog izvora fotografija ili videa koje objavljujemo, ali katkada je nemoguće pronaći tko je autor. Za neke od slika koje pronalazimo na internetu smatramo da spadaju pod domenu javnih.

Ukoliko ste vlasnik (ili znate tko je) neke od fotografija objavljenih na gricni.com, slobodno nas kontaktirajte. Ukoliko za objavljeni materijal smatrate da krši vlasnička prava izvora informacija, molimo da nas kontaktirate putem e-maila te ćemo se potruditi da propust ispravimo u najkraćem mogućem roku.

Tim koji uređuje stranicu gricni.com svjestan je i priznaje da iako se trudimo izvještavati točno, ne možemo u potpunosti potvrditi istinitost svih objavljenih činjenica i navoda. Objavljeni sadržaj može sadržavati nagađanja, glasine, osobne stavove, šale, ali i potencijalno krivo protumačene informacije.

Za oglase na ovim stranicama koji su izdani trećoj strani (odnosno tvrtkama koje se bave oglašavanjem putem interneta) na korištenje ćemo davati podatke o Vašim posjetama ovoj i/ili drugim stranicama (ne uključujući imena, adrese, e-mail adrese ili telefonske brojeve) kako bi ponudili oglasni materijal o dobrima i uslugama koje bi Vas mogle zanimati. Tijekom objave oglasa na ovim stranicama, oglašivač bi mogao staviti jedinstven „cookie“ na Vaš browser.

Gricni.com sadrži linkove na druge internet stranice, ali se ne smatra odgovornim za materijale objavljene na tim stranicama, kao ni njihove metode vezano za privatnost korisnika.

Sadržaj na gricni.com je prikupljen prvenstveno pretraživanjem tisuća domaćih i stranih internet stranica, blogova, on-line trgovina i/ili društvenih mreža za koje smatramo da sadrže informacije potencijalno zanimljive našim čitateljima. Također manja, ali značajna količina zanimljivih materijala pristiže od strane naših prijatelja i čitatelja putem e-maila te smo Vam na tome zahvalni.

Svjesni smo da nismo savršeni, ali smo otvoreni prema kritikama, pa Vam zato i stavljamo mogućnost ocjenjivanja članaka na raspolaganje. To nam omogućava da se korigiramo u izboru sadržaja i njegove daljnje prezentacije na obostrano zadovoljstvo. Također smo otvoreni za sve prijedloge, komentare ili ispravke koje nam slobodno šaljite putem e-maila.

Gricni svima od gricni tima

Gricni na brzaka

Ne diraj MEDU dok spava
Pas uzvraća udarac
Daj odgrebi
Kuverta budućnosti
Ako niste u stanju reći šefu ne
Bojanke za (veliku) djecu
Izvoli bitango
Šeširoljupci
Zidne naljepnice
Vrlo naopako
Skulptura u pokretu
Oko sokolovo
Vaša koza vas gnjavi?
Primjenjena geografija
Gospodin piksel

Gricni kategoriju